Ivy Aïa Eyelash & Eyebrow Serum - de nye eller de gamle? – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Ivy Aïa Eyelash & Eyebrow Serum - de nye eller de gamle?

Ivy Aïa Eyelash & Eyebrow Serum er den seneste tid blevet vanvittige populære og dette med rette.

Eyelash serum fra Ivy Aïa kan give både stærkere, længere og mere fyldige vipper, og hvem ønsker ikke det? Men prisforskellen på de forskellige serum er stor, og det kan være svært at vælge blandt de mange varianter.

Et af de produkter fra Ivy Aïa, som er særdeles højtelsket og også har super god virkning, er Ivy Aïa Eyelash Serum. Dette produkt er samtidig overkommeligt at betale med en pris på 80-90 kr., hvor de dyrere Eyelash Serum kan koste helt op til 550 kr. Virkningen af Ivy Aïa Eyelash Serum er veldokumenteret, og set i lyset af den lave pris, er det ikke tilfældigt, at det er blevet et meget populært valg, når der skal investeres i Eyelash eller Eyebrow Serum.

Det virksomme stof i Eyelash & Eyebrow Serum
Langt de fleste Eyelash & Eyebrow Serum indeholder det aktive stof prostaglandin, som trænger ind i hårsækken og stimulerer håret til at vokse. Problemet er bare, at prostaglandin er et lægemiddel, der kan have alvorlige bivirkninger for både øjenpatienter og gravide, og som samtidig kan forårsage voldsomme allergiske reaktioner. I Sverige er det forbudt at sælge kosmetiske produkter, som indeholder prostaglandin, og i Danmark er sundhedsstyrelsen lige nu ved at se på sagen.

Eyelash & Eyebrow Serum uden prostaglandin
Ivy Aïa’s Eyelash & Eyebrow Serum er lavet i to udgaver, som i almindelighed benævnes som ”den nye” og ”den gamle”. Forskellen på disse to er, at ”den nye” er certificeret af AllergyCertified, hvilket betyder, at de ikke indeholder allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer samt klassificerede carcinogener og parfume.*

Den nye” Ivy Aïa Eyelash Serum indeholder altså ikke det skadelige stof prostaglandin. I stedet indeholder den de aktive og helt ufarlige og uskadelige ingredienser peptider og biotin, som er de stoffer, der giver den ønskede effekt.

Den gamle” udgave af Ivy Aïa Eyelash & Eyebrow indeholder prostaglandin i form af stoffet Dechloro Dihydroxi Difluoro Ethylcloprostenolamide.

”Den nye” vs ”Den gamle”
Begge Ivy Aïa Eyelash og Eyebrow Serum udgaver viser gode resultater, hvis de bruges, som angivet på pakken. Flere siger, at de ved brug af de nye, certificerede udgaver, er lidt længere tid om at se resultater (ca. 4-6 uger), hvor man med den gamle version kunne se resultatet allerede efter 3-4 uger.

På Nulallergi.dk sælger vi udelukkende produkter med AllergyCertified logoet, så der for kan du hos Nulallergi kun købe de nye, certificerede udgaver af Ivy Aïa Eyelash & Eye Serum ☺

*AllergyCertified har de absolut strengeste krav i verden i forhold til godkendelse af produkter, så når et produkt er certificeret og bærer deres logo, kan du som forbruger være helt sikker på, at det ikke indeholder uønsket kemi. Udover allergifremkaldende stoffer, tjekker allergyCertified også for klassificerede hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer, og produkterne må deslige heller ikke indeholde parfume.

Link til yderligere information:

Den nye udgave Den gamle udgave af Ivy Aïa Eyelash & Eye Serum 

comment 1 kommentar

E
Emma calendar_today

Hej. Jeg har lige fået lavet eyelash extensions, og de anbefaler man bruger en serum uden olie, da det kan opløse limen. Jeg har læst ingredienslisten igennem, og jeg synes ikke det ser ud til, at der er olie i Ivy Aïa eyelash serum. Kan det passe?
Mvh Emma

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter