Levering – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Levering

 

Levering

 

Kan jeg ændre leveringsadresse?

Du kan ændre den først valgte leveringsadresse til en anden adresse. Dette kan du gøre, indtil din ordre er blevet pakket og står klar til afsendelse. Vi har ikke mulighed for at ændre leveringsadressen, når ordren er pakket eller afsendt. Vi skal derfor bede dig om at kontakte os så hurtigt som muligt, da vi forsøger at få alle ordrer afsendt indenfor 24 timer efter ordreafgivelse.

Findes der en butik - vi kan besøge?

Ikke direkte - men efter aftale kan du komme forbi og se produkterne.
Hvis du laver en ordre - kan du også vælge at afhente.
Du vil høre fra os, så snart ordren er klar til afhentning.

Min pakke er leveret med skader?

Vi beklager mange gange, at du har modtaget en pakket, der har skader. Desværre sker der engang imellem transportskader. For at vi kan tage sagen videre med den pågældende speditør, der har leveret pakken, skal vi bruge information om din pakke, herunder billeder af pakkens stand ved levering.

Hvordan reklamerer jeg?

Vi beklager selvfølgelig, at du har fået en vare, der er gået i stykker eller har fejl/mangler.

Når du vil reklamere over en vare, skal du kontakte vores kundeservice og gerne sende os et billede af fejlen. Vi vil derefter hjælpe dig med ombytning, kompensation eller returnering. 

Jeg har ikke modtaget min pakke.

Når din pakke er klar til afsendelse, sender vi en Track and Trace e-mail. En pakkes T&T-nummer virker først, når pakken er blevet scannet hos den valgte speditør; DAO eller PostDanmark.

Hvis du ikke har modtaget din pakke senest 4 dage efter ordreafgivelse og du ikke kan se informationer omkring pakken via T&T-nummeret, skal vi selvfølgelig hjælpe dig med at finde din pakke. 

Kontakt os venligst nedenfor. 

Spor din pakke ved at klikke her: DAO eller Postnord.

 

Hvor lang leveringstid har I?

Når du har afgivet din ordre, forsøger vi altid at få pakket og afsendt din ordre indenfor 24 timer. Når din ordre er pakket, kommer den på afsendelsespallen og den vil komme med den førstkommende lastbil.

Vi tilstræber, at pakker bliver leveret indenfor 2-4 hverdage. Husk, at weekender og helligdage kan forlænge leveringstiden.

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter