Persondatapolitik – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Levering 1-3 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur
OBS! Juli måned længere leveringstid pga ferie.

Kundeservice ->

Persondatapolitik

Nulallergi.dk har en klar politik for behandlingen af dine data.

nulallergi.dk er meget opmærksom på at forhindre ethvert misbrug af informationer og samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder.

  • nulallergi.dk videregiver ikke data til tredjepart.
  • nulallergi.dk sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder.
  • Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra nulallergi.dk databaser. Du skal blot sende en mail eller kontakte os på anden vis. Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om det
    modsatte.
  • Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer nulallergi.dk måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til nulallergi.dk's informationspolitik er du meget velkommen til at sende os en mail.

Vi respekterer vores kunders og vores besøgendes ret til privatliv. Vi tager det alvorligt, og har lavet mange retningslinier, der sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. Herunder kan du læse hvad vi har gjort for at levet op til vores egne krav.

Hvilke informationer indsamler nulallergi.dk?

nulallergi.dk indsamler og lagrer dine personlige oplysninger, når du køber hos os eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse og email adresse, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre nemmest muligt samt således, at du ved gentagne ordrer slipper for at indtaste dine adresseoplysninger.

På nulallergi.dk web-sitet kan vores statistik indsamle information om hvilke områder der besøges. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi videregiver ej heller information til tredjepart (vi bruger dog fx Google Analytics som værktøj). Vi bruger derimod data om alle vores brugers navigation, for at forstå hvordan vores brugere som en samlet gruppe bruger nulallergi.dk, og forsøger på baggrund heraf at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se hvor du surfer hen på Internettet.

Vi samler information om hvad vores brugere bedst kan lide af produkter. Denne information bruges til at forbedre web-sitet. Vi kan bruge information om dine køb til at sendt dig gode tilbud, med mindre du ikke har tilmeldt dig denne service. Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Når du indtaster navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer på nulallergi.dk, kan du automatisk slå dine data op efterfølgende. Bemærk at du dermed accepterer, at dine persondata er offentlig tilgængelig. Ønsker du ikke, at dine persondata er offentlig tilgængelig bedes du kontakte kundeservice.

Deler nulallergi.dk sine informationer med andre?

Hos nulallergi.dk er den information, du deler med os, både personlig og fortrolig. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din email, din adresse, kreditkort informationer eller nogen form for information om dig til andre. Undtaget herfra er data som ved lov skal udleveres.

Hvordan beskytter nulallergi.dk mine informationer?

Vi har lavet forskellige tiltag for at sikre dine informationer. Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder. Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. Vi kommer aldrig til at se dine kredikortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem Clearhaus & QuickPay.

Hvordan bruger nulallergi.dk min e-mailadresse?

Din email adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Vi bruger adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb eller de konkurrencer du har deltaget i. Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev. Ønsker du at til eller afmelde dette kan du skrive til info@nulallergi.dk - så melder vi dig fra.

Din godkendelse

Ved at bruge nulallergi.dk's website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Fortæl os hvad du mener

Hvis du har spørgsmål eller kommentar, send os en e-mail.

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter