Ivy Aïa Face Serum: Hvilken skal jeg vælge? – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Ivy Aïa Face Serum: Hvilken skal jeg vælge?

Face Serum fra IVY AÏA

Face Serum

IVY AïA er en hudplejeserie med nøje udvalgte- og gennemtestede ingredienser, som kan bruges af alle, og de kvalitetsprodukterne har nu fået følgeskab af 4 nye effektive sera. 

IVY AïA er skabt ud fra tanken om, at hudplejerutine skal være enkel og effektiv, uden at gå på kompromis. Alle IVY AÏA produkter hos Nulallergi er uden allergifremkaldende stoffer, cruelty-free, 100% vegansk og indeholder ikke parfume, parabener, carcinoger og farvestoffer. Alle IVY AÏA produkter er AllergyCertificeret, udviklet i Danmark af skønhedseksperter og testet og godkendt af dermatologer.

Hudplejeserien fra IVY AÏA gør op med opfattelsen af, at høj kvalitet og høje priser altid hænger sammen, her får du nemlig kvalitetsprodukter med dokumenteret effekt til en favorabel pris. 

Hvilket serum skal jeg vælge?

Face Serum CollagenDette serum opstrammer, genopliver/revitaliserer og fugter huden.

Anvendelse
Påføres renset hud før brug af fugtighedscreme.

Aktive ingredienser i Ivy Aïa Face Serum

C-Vitamin
C-Vitamin er en kraftig antioxidant, der neutraliserer frie radikaler. Frie radikaler kan føre til for tidlige tegn på ældning, herunder rynker og fine linjer. Antioxidantaktiviteten af ​​C -vitamin beskytter mod UV-induceret skade forårsaget af frie radikaler, hvilket kan
forhindre accelereret ældning og hudkræft. Det øger samtidig fastheden
ved at regulere kollagenproduktionen. Antioxidanter som C-vitamin kan også bruges til behandling af mørke pletter og hyperpigmentering.

Hvad er Hyaluronic acid i Ivy Aïa produktet?

Holder din hud fugtet og strålende, og har anti-rynke egenskaber. På grund af dets evne til at binde store mængder vand, forbliver huden fugtet, og dette forebygger udviklingen af rynker. Samtidig reduceres allerede eksisterende rynker, da det suger vand og fugt til sig, og samtidig fastholder det, og dermed kan det udfylde de steder i huden, hvor der er rynker. 

Face Serum Vitamin CDette serum bekæmper frie radikaler*, øger kollagenproduktionen, forbedrer misfarvninger og udjævner hudtonen.

Anvendelse
Påføres renset hud før brug af fugtighedscreme.

Aktive ingredienser

Kiwi extract
Kiwis høje indhold af vitamin C og E kan hjælpe med til at forynge og  genoplive træt hud samt gøre huden fastere. Antioxidanterne i Kiwifrugter neutraliserer de frie radikaler*, mens aminosyrer behandler UV-skader. E -vitamin øger kollagenproduktionen og fugter huden, således at rynker og fine linjer udglattes.

Sodium Ascorbyl Phosphate 3%
Natriumascorbylphosphat (på dansk) fungerer som en antioxidant, der er et
stof, der neutraliserer frie radikaler*. Stoffet kan derfor forebygge eller forsinke, at andre sunde kemiske stoffer eller organer i vores krop bliver oxiderede og dermed skadede eller ødelagt. Når Natriumascorbylphosphat påføres huden, kan det hjælpe med at bremse ældningens proces og dannelsen af fine linjer og rynker.

 

Face Serum Lactic AcidDette serum giver en blid og skånsom eksfoliering af huden, hvilket medvirker til at udjævne hudtonen og hudens struktur. 

Anvendelse
Påføres renset hud en gang om dagen - og gerne inden sengetid. Afslut altid med fugtighedscreme. Brug ikke på følsom hud eller beskadiget hud. Hvis du bruger det om dagen, skal du altid bruge SPF-beskyttelse. Hvis du oplever irritationer, skal du stoppe brugen. Undgå kontakt med øjnene.

Aktive ingredienser

Lactic Acid
Lactic acid går også under navnene mælkesyrebakterier. Lactic Acid er en af de bedst kendte AHA-syrer og testet gennem årtier for sin virkning på huden. Lactic Acid er en virkelig god hudplejeingrediens.
Lactic Acid anvendes primært på grund af sin exfolierende virkning. Den er fantastisk til at nedbryde det materiale, som holder sammen på døde hudceller. Det er især god mod uren, fedtet og hormonelt betinget acne, da det forhindre, at de døde hudceller danner urenheder i huden. Lactic Acid er også en af de AHA-syrer, som kan forbedre en ujævn hudtone.

 

Face Serum Hyaluronic Acid
Dette serum fugter, reducerer fine linjer og giver dig strålende hud. 

Anvendelse
Påføres renset hud før brug af fugtighedscreme.

Aktive ingredienser

Provitamin B5
Panthenol består af Provitamin B5. Når Provitamin B5
trænger ind i huden, omdannes det til det aktive stof pantothenat (vitamin B5), som er nødvendig for, at huden fungerer normalt. Provitamin B5 fremskynder den naturlige heling af hud og reducerer samtidig fordampning af vand.

Hyaluronic acid
Holder din hud fugtet og strålende, og har anti-rynke egenskaber. På grund af dets evne til at binde store mængder vand, forbliver huden fugtet, og dette forebygger udviklingen af rynker. Samtidig reduceres allerede eksisterende rynker, da det suger vand og fugt til sig, og samtidig fastholder det, og dermed kan det udfylde de steder i huden, hvor der er rynker. 

______________________________________________________________

*Frie radikaler

Frie radikaler er molekyler, der er ustabile og derfor meget gerne vil koble sig på et stof og ødelægge (oxidere) det. De frie radikaler prøver konstant at indgå i reaktioner med andre stoffer for at blive stabile igen. På den måde kan de skabe ravage, som kan forårsage celleforandringer i vores krop. Her er det, at antioxidanterne kan stoppe de frie radikalers hærgen ved at optræde som stedfortrædere for andre kemiske stoffer.

Frie radikaler dannes i større mængder ved for eksempel:

  • cigaretrøg
  • alkohol indtag
  • stråling (for eksempel solbadning)
  • forurenet luft
  • stress
  • fed kost
  • infektioner.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter