Anmeldelse: Hudprodukter fra Ivy Aïa – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Levering 1-3 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur
OBS! Juli måned længere leveringstid pga ferie.

Kundeservice ->

Anmeldelse: Hudprodukter fra Ivy Aïa

Anmeldelse af hudprodukter fra Ivy Aïa

Ivy Aïa er et hudplejemærke, der er skabt med fokus på kvalitet og på at gøre hudpleje til en nem og overskuelig del af hverdagen.

Alle produkter fra Ivy Aïa er veganske og er hverken tilsat parfume, farvestoffer, parabener eller allergifremkaldende stoffer.

Produkterne er med andre ord ren guf for huden. Samtidig har man hos Ivy Aïa den indstilling, at kvalitet ikke behøver koste en formue, og derfor står deres produkter til priser, som alle kan være med på.

Vi har testet tre af Ivy Aïas produkter for at se, om de er lykkedes med at skabe kvalitetsprodukter, der er værd at inkludere i sin hudplejerutine. Testen inkluderer deres Eyelash Growth Serum, Cleansing Oil with Macadamia Oil & Vitamin E samt Face Cream with ProVitamin B5.


Ivy Aïa Eyelash Growth Serum

Flere har fået øjnene op for det smarte vippeserum, som grundet dets aktive stoffer kan give vipperne både længde og fylde. Ivy Aïa har lavet deres egen vippeserum, og efter at have prøvet det kan vi bare sige: Wauw! Bare efter fire uger kan vi se tydelige resultater! Vipperne har fået mere længde, og det ses især tydeligt, hvis man tager mascara på.

Vippeserummet skal anvendes én gang dagligt og er nemt at påføre, da det bare skal påføres i en tynd streg langs den øverste vippekant. Huden skal være afrenset og tør inden serummet påføres, og kan derfor med fordel bruges om aftenen efter makeuppen er blevet fjernet, og huden er blevet renset. 

Vippeserummet kan give en lettere prikkende fornemmelse i den fine hud omkring øjnene, men det er heldigvis helt normalt og en naturlig del af processen. Vi har ikke selv mærket meget til dette, hvilket bare må betragtes som et plus. 

Vippeserummet fra Ivy Aïa adskiller sig fra mange af de andre serummer, der er på markedet ved at være vegansk, fri for parfume og dermatologisk testet. Serummet scorer helt sikkert også mange point på prisen. Mange af de mest populære vippeserummer har priser, der ligger oppe omkring de 400 - 500 kroner, mens Ivy Aïas vippeserum kan fås til bare 85 kroner (!). 


Vi kan dermed varmt anbefale Ivy Aïas Eyelash Growth Serum, hvis man ønsker en billigere vippeserum, der samtidig giver tydelige resultater. Vi er vilde med den her vippeserum, og den er allerede blevet en fast del af vores daglige skønhedsrutine. 


Ivy Aïa Cleansing Oil with Macadamia Oil & Vitamin E

De fleste har prøvet at komme hjem med en makeupfjerner, der næsten gør alt andet end at fjerne makeuppen, og efter brug står man tilbage med en rød og irriteret hud. Det scenarie slipper man for med Ivy Aïas Cleansing Oil. Renseolien er utroligt mild mod huden, hvilket gør, at huden ikke bliver irriteret ved brug. Samtidig er olien rig på lækre ingredienser som mandelolie, macadamianøddeolie, sheasmør og Vitamin E, hvilket efterlader huden blød og lækker. 

Det er nemt at rense sit ansigt med olien, da man bare skal påføre den i cirkulære bevægelser og efterfølgende skylde den af med vand. 

Vi kan altså trygt skrive under på, at det er lykkes Ivy Aïa at skabe et produkt, der gør det nemt at rense og pleje huden, og så er vi ret vilde med hvor lækker og gennemfugtet huden føles, efter man har brugt olien.


Ivy Aïa Face Cream with ProVitamin B5

Denne ansigtscreme fra Ivy Aïa, som både er beregnet til personer med normal og kombineret hud, fugter og beroliger huden samtidig med, at den har regenererende egenskaber. Cremen indeholder ProVitamin B5, som efter optagelse i huden omdannes til B5 vitamin, og det er dette der lindrer, beroliger og giver fugt til huden. Cremen føles rigtig lækker på huden og tørrer hurtigt ind, så at man ikke føler sig helt klistret i ansigtet efter brug, hvilket er et kæmpe plus, da det er noget vi har oplevet med flere ansigtscremer. Det betyder også, at man efter at have påført cremen ikke skal vente i hundrede år, før man kan lægge sin makeup, uden at det kager sammen med cremen. Cremen kan både påføres morgen og aften i forbindelse med ens almindelige hudrenserutine. 


Der er altså ikke noget hokus pokus over ansigtscremen fra Ivy Aïa – den holder slet og ret, hvad den lover, da man føler, at huden bliver gennemfugtet, og så er det skønt, at den trænger så nemt ind huden.


Har du lyst til at læse mere om Ivy Aïas produkter eller bestille produkterne hjem, kan du blandt andet finde dem på Nul Allergis hjemmeside lige her.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter