Hvad er Propanediol? - Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Propanediol

Hvad er Propanediol?

Propanediol (PDO) er en almindelig ingrediens i kosmetikprodukter og produkter til personlig pleje. Det kan være lotioner, serum, renseprodukter og andre hudbehandlinger. Propanedioler er et kemikalie, der ligner propylenglycol, men det skulle efter forskningens bedste overbevisning være et sikre alternativ.

Propanediol (PDO) er godkendt til brug i kosmetik, i USA, Canada og Europa.
Betyder det så, at det er helt sikkert at bruge i sin kosmetik eller til at påføre ens hud? Vi fortæller lidt mere om produktet, og vi prøver at gennemgå nogle af fordelene og ulemperne her.

Hvor kommer Propanediol fra?

Propanediol (PDO) er et kemisk stof. Det stammer enten fra majs eller petroleum. Det indtager ofte farven klar eller meget let gullig. Propanediol (PDO) er næsten lugtfri. Du kan finde Propanediol (PDO) på ingredienslisten i næsten alle kategorier inden for kosmetik- og hudplejeprodukter.

Hvad er Propanediol?

Hvad bliver Propanediol (PDO) brugt til i kosmetik?

Producenterne af kosmetik bruger Propanediol (PDO), fordi det er effektivt og billigt som fugtighedsgivende element i produkterne. Propanediol (PDO) hjælper din hud med at absorbere andre ingredienser i et givent produkt.
Propanediol (PDO) bliver ofte fundet i fugtighedscremer, serummer og ansigtsmasker, men du kan også finde produktet i hårfarve, eyeliner, foundation osv.
Propanediol (PDO) kan ofte også findes under andre navne, det kan være:

1,3-propanediol
trimethylene glycol
methylpropanediol
propane-1,3-diol
1,3-dihydroxypropane
2-deoxyglycerol

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter