Om Os – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Om Os

Mange mennesker lider af hudallergi og antallet af personer i Danmark, som udvikler hudallergi (og kontaktallergi) er stigende. Hudallergi er en kronisk sygdom, som kan være medvirkende til dårlig livskvalitet, og selvom adskillige allergener kan være medfødte, opstår stadig mange tilfælde af hudallergi ved eksponering af allergifremkaldende stoffer, som bl.a. findes i parfumer, cremer, sæber, shampoo og olier.

Nulallergi.dk er en dansk webshop, som ønsker at gøre det nemmere og enklere at leve et allergivenligt liv. Vores mål er at øge både tilgængeligheden og opmærksomheden på allergi- og hudvenlige produkter.

Ikke kun i Danmark, men på verdensplan!

Nulallergi.dk er din sikkerhed for en komplet samling af hudvenlige og allergivenlige produkter. Alle vores produkter er certificerede og testet for allergifremkaldende stoffer og bærer en certificering af Allergy Certified. Nogle hudvenlige produkter er yderligere også mærket med EcoCert, Svanemærket og Astma- og Allergimærket.

Uanset certificering, er produkterne på Nulallergi.dk fri for parfume og skadelig kemi, som sikrer dig og din krop mod allergifremkaldene stoffer.

På vores webshop, finder du blandt andet hud- og allergivenlige produkter fra Miild makeup, OrganiCup, Derma, Hedrin, Zenz og By Fallengreen.

 

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter