Skip til indhold

Levering 1-2 dage | Fri fragt over 299 kr | 30 dages fortrydelsesret

Kundeservice

Coco Glucoside

Læs og lær om Coco Glucoside. Hvordan er det fremstillet, og hvorfor bruges Coco Glucoside i mange skønheds- og hudplejeprodukter.

Coco Glucoside er naturligt fremkommet og stammer fra kokosnødder. 

Hvad er Coco Glucoside? 

Coco Glucoside er et naturligt overfladeaktivt stof, der er udvundet af kokosnødder. Overfladeaktive stoffer bruges til at reducere overfladespændingen af ​​væsker. 

Coco Glucoside er fremstillet ved hjælp af naturlige kilder. Det dannes ved at blande alkohol (plantebaseret) med sukker eller glukose, der stammer fra planter såsom majs eller kartofler. 

Coco Glucoside kan findes i alt fra shampoo, håndsæbe, makeup, vaskemidler og meget mere. Det er et af de mere almindelig anvendte produkter i allergivenlige produkter. 

Er Coco Glucoside sikkert? 

Coco Glucoside anses bredt for at være mere skånsomt og mere miljøvenligt end almindelige overfladeaktive stoffer som sulfater (f.eks. SLS og SLES)
Hos AllergyCertified har man vurderet, at det er sikkert at anvende i allergivenlige produkter. 

 

Levering 1-2 dage

Fri fragt over 299 kr

30 dages fortrydelsesret