Vores 3 bedste vinterråd til din hud – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Online handel - personlig service!

Gratis fragt over 399 kr. | 365 dages Returret | PrisMatch

Kundeservice

Vores 3 bedste vinterråd til din hud

Her får du vores 3 bedste råd til hvordan du kan passe godt på din hud i vinterperioden.

1. Tænk over, hvordan du behandler din hud i det daglige. Undgå at vaske huden med affedtende sæber og vask ikke for ofte med varmt vand. Pas også på med de lange varme bade. Overvej koldt eller lunkent vand til håndvask, milde sæber og brug indimellem håndsprit i stedet for sæbevask – det er mildere og mere skånsomt for huden.

2. Sørg for at bevare din huds naturlige fugtighed. Din hud har brug for fugtighed for at danne en stærk barriere mod ydre påvirkninger. Derfor skal huden tilføres et lag af fedtstoffer og vandbindende molekyler, så den naturlige fugt bevares. Brug derfor hver dag en god allergifri fugtighedscreme. Du forebygger dermed eksem og udtørring, ofte kan du endda behandle let eksem på denne måde.

3. Undgå allergifremkaldende kemikalier. Det er vigtigt, at du ved, hvad det er, du smører på krop og hænder og i dit ansigt. Naturligt, vegansk eller økologisk indhold er ikke ensbetydende med, at produkterne ikke kan medføre allergi. Faktisk er langt de fleste allergener helt naturlige ting som blomster, planter og andre naturlige ekstrakter. Vær derfor kritisk, og sørg for, at dine plejeprodukter overholder den skrappeste allergicertificering.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

Fri fragt over 399 kr

30 dages fortrydelsesret