Virksomme ingredienser i Ivy Aïa Face Masks – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Virksomme ingredienser i Ivy Aïa Face Masks

Niacinamide er B3-vitamin. Creme med Niacinamide arbejder med hudens naturlige fugt. Niacinamide mindsker store porer, udjævner uens hudtone, opstrammer huden, blødgør fine linjer og rynker, styrker hudens overflade og bekæmper kedelig, trist og grå hud.
Allergivenlig Creme med Niacinamide hjælper godt mod bumser, talgknopper, hudorme og uren hud.
Antioxidanter er stoffer som sørger for, at frie radikaler ikke findes i for store mængder i kroppen. Antioxidanter kan bl.a. medvirke til at lysne huden, herunder ar og pigmentforandringer. Det kan ydermere dulme irritationer, reducere inflammation, booste collagenet og udviske/mindske fine linjer.

Vitamin C Face Mask
Vitamin C er et af de mest populære vitaminer i hudpleje. Det er først og fremmest en kraftig antioxidant, som styrker huden og udligner fine linjer og pigmentforandringer. Vitaminen stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen.
Havtornolie stammer fra havtorn, som er en lysegul eller orangerød stenfrugt. Oliens sammensætning gør, at den virker regenererende, helende og forebygger fugttab.
Havtornolie er rig på antioxidanter, og på grund af det høje indhold af vitamin A, C og E er havtornolie en superstjerne til bekæmpelse af aldringstegn som rynker og tab af elasticitet ved at fremme produktionen af kollagen og samtidig udjævne huden.
Sensitive Skin Face Mask
Aloe Vera hjælper til at holde vores hud sund. Aloe Vera anvendes gerne i forbindelse med irriteret og sensitiv hud og er også ganske effektivt mod fedtet hud. Ligeledes kan Aloe Vera gavne i forbindelse med tør og rød hud, netop fordi Aloe Vera har kølende egenskaber og er antiinflammatorisk.
Allantoin er gavnlig til alle hudtyper, lige fra fedtet og uren hud, til tør og sensitiv hud.
Allantoin hjælper med at fjerne døde hudceller. Det er et keratolytisk middel, hvilket betyder, at det kan blødgøre og adskille det hårde lag af huden samtidig med, at det ikke tilstopper porerne.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter