Urtekram er et af de mest bæredygtige brands i Danmark – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Urtekram er et af de mest bæredygtige brands i Danmark

Urtekram Beauty produkter - allergivenlige

Produkterne fra Urtekram, som du finder her på siden, er alle fra deres No Perfume serie. Altså kun Uretekrams allergivenlige og allergicertificeret produkter.

No Perfume serien fra Urtekram er en parfumefri produktserie, som består af produkter, der indeholder fugtgivende aloe vera og glycerol. Produkterne fra denne serie er Allergy Certified og økologisk certificeret, og de er ideelle til personer, som ønsker at undgå parfume i deres skønhedsprodukter, eller som har parfumeallergier. Du kan klikke disse produkter hjem med ekstra god samvittighed, da produkternes emballage er fremstillet med masser af omtanke for miljøet.

I serien fra Urtekram finder du, som noget helt særligt, produkter, der er udviklet til babyer som eksempelvis Urtekrams No Perfume Baby – All-over Wash, No Perfume Baby – Zinc Cream og No Perfume Baby – Bodylotion. Det er alle produkter, som er skånsomme for dit barns sarte hud, og så skal du slet ikke bekymre dig om parfume eller skadelige stoffer. 

Urtekram er et af de mest bæredygtige brands i Danmark, og deres skønhedsprodukter, som hører under deres brand Urtekram Beauty, er naturlige og mærket i henhold til vegansk forening og økologisk certificeret af Ecocert. Urtekram har flere forskellige serier af skønhedsprodukter, og nogle af disse er også Allergy Certified og har Fair Trade-mærkning. Urtekram Beauty produkterne  består både af produkter til hår og produkter til hud, og de indeholder naturlige ingredienser som aloe vera, sheasmør og jojobaolie.

Blandt de almindelige produkter i No Perfume serien finder du både diverse hårplejeprodukter som shampoo og balsam samt kropsplejeprodukter som bodylotion, deodoranter og håndcremer. Du finder altså nogle af de mest basale produkter, der bør være en del af enhver hud- og hårplejerutine. Dermed kan du nemt udskifte mange af de parfumeholdige skønhedsprodukter, som du bruger stort set hver dag, med produkter fra Urtekram, der hverken indeholder parfume eller skadelige stoffer. Det er både til stor gavn for dig og dit barn. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter