Sund hud i en Corona-tid - 7 gode råd! – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Sund hud i en Corona-tid - 7 gode råd!

Coronavirus har i den grad ændret vores vaner. Vi spritter hele tiden hænder, og ofte med produkter, vi ikke kender indholdet af. Vi vasker hænder alle steder, vi kommer, igen ofte med sæber, vi ikke selv ville bruge hjemme.

Her er 7 gode råd fra Nulallergis læge Kaspar Nielsen til at holde din hud sund i en tid med hyppig håndvask og håndsprit.

  1. Sørg for at bruge en helt allergifri sæbe med højt indhold af fugtighedsgivende stoffer. Medbring en lille flaske håndsæbe og en håndcreme. Præcis som du kan gøre det med håndsprit.

  2. Brug lunkent vand til håndvask. Meget varmt vand tørrer huden ud og fjerner de naturlige beskyttende olier, og meget varmt vand er ikke mere effektiv. Vær blid, når du vasker for ikke at beskadige huden yderligere.

  3. Tør dine hænder grundigt, men forsigtigt. Du kan overveje at klappe og lufte dem tørre, når dette er muligt. Husk, at våde hænder er magnet for snavs og bakterier. Papirservietter er fine, men det samme er håndklæder, så længe du huske at skifte dem, så de er rene og tørre.

  4. Brug en god allergifri fugtighedscreme efter hver håndvask. Gør det til en vane. Brug gerne creme i stedet for lotion. Lotion indeholder meget vand, og dette kan faktisk medføre yderligere udtrækning af vand fra huden. En god fugtighedscreme gør, at din hud hurtigere gendanner sin beskyttende barrierefunktion.

  5. Brug gerne handsker, hvis det er koldt. Handsker beskytter huden mod udtørring fra vejr og vind, og de holder faktisk også på fugtighed og forlænger effekten af din håndcreme.

  6. Varier din håndhygiejne. Skift mellem brug af vand og sæbe og håndsprit. Det kan være en rigtig god løsning, men vær sikker på, at du også vælger håndsprit uden allergener.

  7. Husk også resten af din hud. Der er meget fokus på hænderne nu, men resten af kroppen har også brug for en sund hudbarriere. Så vær god ved dig selv, og brug gode allergifrie produkter.

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter