Slip af med slidsår på inderlårene med Active By Charlotte – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Slip af med slidsår på inderlårene med Active By Charlotte

Gnider dine lår mod hinanden? Intet problem med Take Care Spray fra Active By Charlotte!

Sprayen fra Active By Charlotte er AllergyCertified, så du skal ikke være nervøs for at få allergiske reaktioner ved brug. Produktet indeholder derfor heller ikke parfume, så du ikke kommer til at dufte som en parfumeafdeling, hvis du bruger produktet flere steder på kroppen.

Mange kvinder har specielt om sommeren problemer med rødme eller sår mellem lårene, fordi inderlårene gnider imod hinanden.
Take Care Spray fra Active By Charlotte er mirakelmidlet imod dette, hvis du ikke har fundet en måde at undgå dette på endnu. Det eneste du skal gøre, er at spraye det på inderlårene, smøre det lidt ud, og så lad det tørre. Produktet lægger sig som en tynd hinde på inderlårene, så hunden ikke bliver irriteret af friktionen ved, at lårene gnider mod hinanden. Man kan derfor rende rundt med kjole, nederdel, korte shorts eller andet, uden at være nødsaget til at tage cykelshorts eller lignende på indenunder.

Take Care Sprayen kan også med fordel bruges ved træning.
Når man træner, er der også tit friktion mellem forskellige dele af kroppen, hvilket udløser rødme eller i værste tilfælde sår. Brug sprayen på de udsatte områder, som mellem lårene, på brystvorterne, ved BH’en eller under armene. Dette lægger igen en tynd hinde på huden, som afhjælper rødmen ved friktion.

Take Care Spray fra Active By Charlotte er derfor et rigtig godt produkt, om du træner eller bare vil slippe for cykelshorts om sommeren. Der er ingen farer for allergiske reaktioner med dette produkt, så det er bare med at spraye produktet på de udvalgte områder, så du undgår rødme.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter