Sig nej til allergi med en allergivenlig ansigtscreme – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Sig nej til allergi med en allergivenlig ansigtscreme

Når vi bruger cremer med skadelige kemiske stoffer vil vores immunsystem forsøge at udstøde dem fra kroppen, og denne proces kan resultere i allergiske reaktioner. Selvom cremer aldrig kan være 100% allergivenlige, fordi det er forskelligt, hvad vores kroppe reagerer overfor, så mindsker du markant risikoen for allergiske reaktioner ved at købe cremer uden skadelige kemiske stoffer. Nedenfor har vi samlet en række af de bedste allergivenlige ansigtscremer på markedet, som alle er AllergyCertified, så du kan få indblik i, hvordan en allergivenlig creme kan gøre en forskel for dig.


Hvad betyder det, at et produkt er AllergyCertified?

Produkter som er AllergyCertified er både hud- og allergivenlige, der hverken indeholder parfume eller hormonforstyrrende stoffer. 


IVY AÏA Face Cream with ProVitamin B5

Denne creme fra IVY AÏA, som er 100 % vegansk, er en utroligt populær allergivenlig ansigtscreme, og det skyldes både dens beskyttende og fugtgivende egenskaber men også dens favorable pris. 


Ansigtscremen indeholder ProVitamin B5, der omdannes til B5 vitamin i huden, som beroliger og lindrer huden og tilfører masser af intens fugt. Denne creme kan bruges af alle med normal eller kombineret hud, og den skal blot påføres til ansigtet morgen og aften. Cremens konsistent er silkeblød og bliver lynhurtigt optaget i huden, så at du undgår den ubehagelige klistrede fornemmelse i ansigtet, som nogle cremer ofte efterlader en med. Når denne creme har så mange fordele, så kan det være svært at tro på, at den står til kun 59 kroner – men det gør den altså, og du kan finde den lige her


Ecooking Dagcreme

Denne flotte dagcreme fra Ecooking er perfekt til dig, som gerne vil have en creme med anti-age egenskaber. 

Denne dagcreme er vegansk og forebygger ved hjælp af ingrediensen Hyadisine, som udglatter huden, aldringstegn og fine linjer, og så giver den samtidig intenst fugt og pleje. Cremen indeholder derudover Trylagen, som også er med til at give huden ungdommelig fylde. Cremen er super lækker i sig selv, men som en bonus kommer den i den fineste glaskrukke, som du kan genbruge til opbevaring, når du har brugt al cremen – super gennemtænkt! Du finder den her.


Skin Beliefs Beautifying Face Cream Day & Night

Denne plejende og nærende dag- og natcreme fra Skin Beliefs er beregnet til alle hudtyper og vil efterlade din hud strålende. 

Cremen indeholder hyaluronsyre, der går ind i huden og genopretter den naturlige fugtbalance, samtidig med at huden udglattes. Derudover indeholder cremen også E-vitamin, der beskytter mod solens skadelige stråler, samt sheasmør, der øger cellefornyelsen i huden. Denne creme efterlader altså din hud frisk, blød og gennemfugtet – ja, faktisk strålende – hvilket giver dig et sundt og lækkert look. Denne dag- og natcreme står til en super god pris, hvilket understreger, at denne creme virkelig er for alle. Cremen fra Skin Beliefs kan du finde her.


Derma Eco Woman 24H Ansigtscreme til normal hud

Denne crème fra Derma, der har en smart pumpe, der gør det utroligt nemt at dosere cremen, bevarer din huds elasticitet og dermed dit ungdommelige ydre.

Ansigtscremen, der er beregnet til normal hud, er propfyldt med alt det, din hud har brug for, såsom aloe vera, E-vitamin og olier, der sørger for at pleje og beskytte din hud døgnet rundt. Derma Eco Woman 24H Ansigtscremen er blevet anbefalet af Forbrugerrådet Tænk Kemi samt Asthma Allergy Nordic og er, udover at være AllergyCertified, både certificeret af Ecocert og Svanemærket. Som om det ikke skulle være nok, så er produktets emballage 100% genanvendelig, så du med endnu bedre samvittighed kan smide cremen i indkøbskurven. Du finder cremen her


Nilens Jord Dry Skin

Denne ansigtscreme fra Nilens Jord er utroligt fugtgivende og særligt egnet til dig, der har tør hud. 

Er du træt af tør og stram hud i ansigtet, så bør du helt sikkert forsøge dig med denne creme, som er ekstra plejende og fugtgivende. Cremen, som skal påføres morgen og aften, kommer virkelig din hud til undsætning, da den er proppet med gode B-vitaminer, antioxidanter og Hyaluronsyre, der sørger for at gennemfugte din hud. Derudover indeholder den også masser af olier og shea- og mangosmør, der efterlader din hud blød og lækker. Er du klart til at gøre noget godt for din hud, så finder du ansigtscremen her.


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter