Sandstone – Allergivenligt makeup i højeste kvalitet – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Levering 1-3 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur
OBS! Juli måned længere leveringstid pga ferie.

Kundeservice ->

Sandstone – Allergivenligt makeup i højeste kvalitet

Sandstone er en dansk familievirksomhed, der startede i 2015. Grundlæggeren Jesper er far til tre piger, som startede hans vision om at lave en kosmetikserie uden allergifremkaldende stoffer. I takt med, at hans døtre begyndte at bruge makeup, blev han mere og mere bekymret for, at de ville udvikle allergier af makeuppen.

Derfor blev hans mål at udvikle en komplet makeupserie uden parfume og skadelige allergener. Derudover var kvalitet, lækkert design og fair priser højt på listen, da Sandstone skulle udvikles – og det er de helt sikkert kommet i mål med.

Sandstone har en komplet makeupserie med lækre produkter til ansigt, øjne, læber og bryn – alt sammen i høj kvalitet og uden skadelige allergener. Sandstone er derfor til enhver person, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, når de leder efter allergivenlige produkter – og ikke vil bryde pengepungen for at få begge værdier opfyldt.

Produkterne fra Sandstone er derfor produceret i højeste kvalitet med lækre cremede konsistenser, dybe farvepigmenteringer og lang holdbarhed. Ingredienserne i makeuppen kan du være helt tryg ved, og de føles lette og luftige på din hud.

Det har været vigtigt for dem at lave et bredt produktsortiment, så alle har muligheden for at få en samlet makeupserie, som ikke indeholder skadelige stoffer. Og det må man sige, er lykkedes med flere produkter til din hud, øjne, løber og bryn.

Hos NulAllergi.dk forhandler vi lidt af hvert fra den brede kollektion fra Sandstone. Vi har forskellige primere til hele ansigtet og øjnene.

Vi har alt til din base makeup; foundation, concealer, pressed mineral foundation og mineral pudder.

Til resten af dit ansigt har vi forskellige bronzere og endda en contour palette. Til dine øjne har vi mascara og forskellige øjenskygger – nogle som du også kan bruge som blush på dine kinder.

Derudover har vi selvfølgelig browgel til dine øjenbryn og lipglace til lidt farve på dine læber. Alle produkterne fra Sandstone, som vi forhandler ved NulAllergi er AllergyCertified, så du er sikret, at de ikke indeholder nogle former for skadelige kemikalier.

Er du ikke overbevist endnu, så kan du få flere fede fakta om Sandstone her:

  • Sandstone er imod dyreforsøg og støtte ANIMA, som er en dansk organisation imod dyreforsøg.
  • Alle deres produkter er fremstillet med hudvenlige konserveringsmidler og indeholder kun råvarer af højeste kvalitet.
  • Stort set alle deres produkter er veganske og indeholder derfor ikke ingredienser, der stammer fra dyr – du kan læse på de enkelte produkter, hvilke der er veganske.
  • Ingen af deres produkter indeholder æteriske olier.
  • Sandstone ønsker kun hudvenlige produkter, så de arbejder tæt sammen med Allergy Certified for at sikre dette – alle Sandstone produkter på NulAllergi er AllergyCertified.
  • Alle deres produkter er parfumefri – Deres læbeprodukter indeholder naturlig vanilje ekstrakt.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter