Sådan slipper du af med eksem og tør hud med Astion Pharma – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Sådan slipper du af med eksem og tør hud med Astion Pharma

Hvis du har problemer med irriteret hud, er du langt fra den eneste. Hudproblemer er hverdag for mange, og det kan få stor betydning for livskvaliteten. Heldigvis er der håb for dig og din hud. Astion Pharma er et brand, der har en mission om at bekæmpe eksem, kløe og irritation. 

Her på siden kan du blive klogere på det populære brand Astion Pharma, heriblandt hvordan produkterne virker.

Astion Pharma styrker hudens naturlige skjold

Vidste du, at produkterne fra Astion Pharma danner et tyndt skjold over din irriterede hud? Hvis ikke, kan du med fordel læse videre her. Produkterne indeholder nemlig det aktive stof Dermadexin, som har en særligt beskyttende effekt. På den måde bliver huden skånet mod bivirkninger udefra. Når du bruger cremerne, vil hudens naturlige fugt være i balance. Dermadexin har dokumenteret effekt. Cremerne er testet under omfattende omstændigheder med 400 patienter fordelt på syv lande. 

Eksem skyldes, at hudens naturlige barriere bliver nedbrudt. Når hudens naturlige barriere er nedbrudt, vil huden samtidig være modtagelig over for bakterier, hvilket kan give rødme og kløe. En utæt hudbarriere er også lig med tør hud, da hudens fugt forsvinder. Døjer du med eksem, handler det derfor om at genopbygge hudens naturlige barriere. 

Fordele ved produkterne fra Astion Pharma:

  • beskytter huden mod bakterier
  • behandler eksem og genopbygger hudens barriere
  • bevarer hudens naturlige fugt, så huden ikke tørrer ud. 

Der findes en lang række forskellige produktserier baseret på Dermadexin. Til behandling af eksem findes eksempelvis Astion Skin Cure, Astion Hand Cure og Astion Face Cure. 

Astion Pharma kan anvendes af både børn og voksne

Hvis du har børn, kan du sikkert nikke genkendende til, at eksem hos familiens mindste slet ikke er rart. Eksempelvis har hele 28 % af eksembørn problemer med at sove om natten på grund af deres eksem. Som forælder kan du dog skåne dine børn for kløende eksemhud med produkter fra Astion Pharma. Produkterne kan nemlig anvendes af voksne og børn ned til 0 år. Dog kan Astion Pharma Skin Cure, Face Cure og Hand Cure kun anvendes af voksne og børn over 2 år. 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du eller dit barn kan tåle en creme eller ej, kan du med fordel altid prøve cremen på et lille område den første gang. Hvis du ikke oplever en reaktion på huden i løbet af 24 timer, kan du sagtens bruge produktet uden bekymringer. 

Uanset om du er barn eller voksen, er det en god idé at supplere din behandling af eksem med andre plejende produkter. Astion Pharma har et stort udvalg af plejeprodukter, der er ren forkælelse for huden. Eksempelvis har cremerne en fedtprocent på op til 70, hvilket gør dem til et oplagt valg mod eksem og tør hud. 

Når en creme har en høj fedtprocent, er den forebyggende mod eksem, da den modvirker udtørring af huden. Derfor kan du med fordel bruge en plejende creme morgen og aften – særligt når eksemet er i udbrud. 

Hos Nulallergi forhandler vi udelukkende produkter, hvor kun det bedste er godt nok. Derfor kan du naturligvis forkæle dig selv og din hud med produkter fra Astion Pharma hos os. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter