Pas på tør hud – det kan give eksem, udslæt og kløe. – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Levering 1-3 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur
OBS! Juli måned længere leveringstid pga ferie.

Kundeservice ->

Pas på tør hud – det kan give eksem, udslæt og kløe.

Når din hud er tørret ud og mangler fedt, kan du på sigt udvikle eksem. Du kan opleve din hud bliver rødlig, sprække og irriteret. Det er derfor vigtigt at du dagligt passer og plejer din hud således den ikke tørre ud.
Det kan typisk være på dine hænder, finger eller ben og arme. Alle steder er vigtige at få plejet, for at du ikke får udviklet en form for eksem.

Folk med børneeksem og som typisk er kommet / kommer af udbrud som atopisk eksem. Altså eksem som fremprovokeres fx af vejrforhold.
Er der koldt, tørt eller er der fugtigt og blæsende. Det er aldrig lige meget. Nogle former for eksem eller tør hud udløses af kemi, støv, sand og jord. Det kan være fra rengøringsmidler eller hvis du rører ved jord, beton eller andet støv som fremprovokerer kløe og kan sætte sig som en form for eksem. De fleste har hørt om frisørene, der har eller får ødelagt sine hænder af de hårprodukter de har stået med og bearbejdet uden handsker på. Altså en decideret arbejdsskade af at finger/hænderne tørre ud og man ikke får plejet dem med fedtcremer / håndcreme.

Når huden mangler fedt er den daglige pleje endnu mere vigtig.

Det er helt simpelt, tør hud har brug for en god fed creme uden kemikalier!
Husk nu altid at det skal være en allergivenlig creme. Eksem, børneeksem, børn der leger ude i frosten m.m. alle har brug for at få plejet huden med fed creme. Fedt cremer, ansigtscremer og håndcremer.

Køb dig også en god Bodylotion for at vedligeholde huden efter et bad. Her tørre kroppen også meget ud og dermed er det ikke kun ansigt, hænder, armene m.m. der kan trænge til et godt lagt cremer. I ansigtet er det dog vigtigt du ikke bruger en alt for fed creme, da det kan være ubehageligt (især for børn, som synes det er træls og derfor bliver irriteret over dette). Find en god fed creme, ansigtscreme og håndcreme, som passer til dit behov og ikke mindst temperament alt efter hvor meget den skal ”fedte din hud”. Her kan vi anbefale ansigtscremer fra Ivy Aïa, Mderma, Derma og mange andre. Vi har samlet oversigterne over Ansigtscremer, Bodylotion, Håndcremer – Cremer til ham og hende – børn og voksne. Vi kan også stærkt anbefale, at holde øje med hvad sæber du bruger når du bader for ikke at udtører huden udnødigt! Se her hvad udvalg vi har af Allergivenlig Kropssæber

Her på Nulallergi.dk har vi kun de bedste produkter til netop disse scenarier.
Vi har gode fede cremer til hænder, ansigt og andet der kan være udsat for vind og vejr, støv og meget andet. Cremerne vi præsenterer for dig er alle AllergiCertified, som betyder der ingen kemi eller andre farlige stoffer i som din krop ikke skal have på sig. De kan derfor bruges til børn og voksne. Allergicertified er et dansk selskab / forening som holder skarpt øje med om producenterne overholder alle reglerne herfor.

Har du udviklet eksem eller kender du ikke til hvorfor din hud sprækker er det selvfølgelig vigtigt at du får dette tjekket hos lægen – evt. hudlæger og ikke kun behandler med håndcreme, fedtcremer m.m..

Find dine allergivenlige fedtcremer her på Nulallergi.dk.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter