Olie til hele kroppen fra Mums With Love – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Olie til hele kroppen fra Mums With Love

Mums With Love – Bath & Body Oil er det alsidige produkt, du har brug for – om du er mor eller ej. Olien er produceret på 100% vegetabilske olier, samtidig med at den er allergivenlig, så alle kan bruge den – børn som voksne.

Olien fra Mums With Love kan bruges til hele kroppen – i brusebadet, i badekarret, efter badet – alt efter, hvad du vil bruge den til. Olien beskytter og plejer huden, samtidig med at den tilføjer fugt, så huden bliver blød og smidig.

Du kan bruge den i brusebadet ved at smøre kroppen ind i olien - eventuelt lade den sidde lidt, så huden har tid til at absorberer den - hvorefter du skyller den af. Er du så heldig at have et badekar, kan du med fordel hælde noget af olien i vandet. Her får olien virkelig tid til at arbejde, så du bliver efterladt med en lækker, blød hud.

Du kan også bruge den til at tilføje fugt til kroppen efter badet, i stedet for at bruge en bodylotion. Olien bliver forholdsvist hurtigt absorberet i huden, så du skal ikke føle dig fedtet længe, før huden bare føles blød.

Du kan også med fordel bruge olien til håret – igen både i eller uden for badet. Bruger du olien i badet, vil den tilføre fugt til håret og gøre håret nemmere at rede bagefter. Her putter du olien i hænderne, og masserer det ind i håret – det er bedst ikke at massere det ned i hårbunden, hvis du vil undgå, at håret ser fedtet ud – og skyller det ud igen efter lidt tid, ligesom du ville gøre med balsam.

Trænger dit hår til ekstra fugt, kan du også putte olien i både vådt og tørt hår uden for badet. I det våde hår, vil det filtrede hår blive nemmere at rede ud, mens det i tørt hår kan tæmme babyhår eller slidte spidser, samtidig med at den tilføjer lidt shine til håret.

Olien er også god til barbering, da skraberen glider nemmere hen over det valgte område. Her smører du det valgte område – for eksempel dine ben – ind i olien, lader det sidde i et minuts tid, så huden bliver lidt blødgjort, hvorefter du let kan barbere dig.

Olien hjælper her skraberen med at glide nemmere hen over huden, samtidig med at den tilføjer noget fugt, som altid er godt, så man minimerer fremkomsten af røde knopper.

Olien kan med fordel også bruges til massage, hvis dette er noget, du normalt bruger olie til. Her tilføjer olien fugt til huden, samtidig med at den gør det lettere for ”massøren” at glide hænderne hen over kroppen.

Mums With Love – Bath & Body Oil kan derfor erstatte mange fugtgivende produkter, du måske allerede bruger. Den kan bruges på rigtig mange måder, alt efter hvad du har brug for eller har lyst til at bruge den til.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter