Nikkelallergi er stadig en trussel – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Nikkelallergi er stadig en trussel

Selvom det er mere end 25 år siden, at EU-reguleringen satte begrænsninger på mængden af nikkel, der kan afgives fra produkter i længerevarende kontakt med huden, er nikkel fortsat en hyppig årsag til kontaktallergi. Nikkel kan stadig findes i alt fra smykker til legetøj og er et allergifremkaldende metal. Derfor kræver EU-lovgivningen, at produkter med nikkel kun må frigive en begrænset mængde af metallet.

Ifølge en nylig undersøgelse fra Miljøstyrelsen kan nikkelfri belægninger dog ikke altid beskytte mod frigivelse af nikkel. Derfor er det stadig vigtigt at være opmærksom på nikkelallergi og begrænse brugen af nikkelholdige produkter.

Nikkelallergi kan give eksem med rødme, kløe og i svære tilfælde blæredannelser og sår. Når først allergien er opstået, kan man reagere på nikkel resten af livet, og hvis man ikke stopper med at bruge nikkelholdige produkter, kan symptomerne sprede sig og blive til kronisk eksem.

Nulallergi.dk er en webshop, der er specialiseret i allergivenlige og miljøvenlige produkter. For at beskytte kunder mod nikkelallergi tilbyder de en bred vifte af nikkeltestede smykker og andre produkter. Hvis du allerede har udviklet nikkelallergi, er det vigtigt at undgå nikkel så meget som muligt og vælge produkter, der er fri for nikkel.

Nulallergi.dk opfordrer til, at man holder sig informeret om risikoen for nikkelallergi og tager forholdsregler for at beskytte sig selv og sin familie mod denne almindelige allergi.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter