Neglelak til børn - FABLAB produkter med AllergiCertified – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Neglelak til børn - FABLAB produkter med AllergiCertified

Moar, må jeg gerne få neglelak på?
De fleste mødre til nok primært piger, har sikkert hørt dette spørgsmål flere gange. Selv om den første tanke formodentlig er, at lidt make-up, neglelak eller en falsk tatovering kan være ganske harmløs, så er det vigtigt at være opmærksom på, at make-up, neglelak, hårfarve og børnetatoveringer som oftest indeholder meget kemi. Og af de mange indholdsstoffer, der er i skønhedsprodukter, findes der desværre adskillige, som er allergifremkaldende. 

Allergi for resten af livet

Med hudallergi - eller kontaktallergi, som det også kaldes -  er det sådan, at jo mere man udsætter sig selv eller sine børn for de allergifremkaldende stoffer, herunder parfume, jo større er risikoen for at udvikle allergi. Har man først udviklet en kontaktallergi, er der meget stor sandsynlighed for, at den vil være vedvarende, som oftest resten af livet, da allergi meget sjældent forsvinder igen.

Kontaktallergi er bl.a. kendetegnet ved en forsinket reaktion. Ofte er det sådan, at kroppen først flere dage efter reagerer på det allergifremkaldende stof, man har været i kontakt med. 

 

Børn er sårbare

Der kan ikke herske tvivl om, at både børn og voksne bør undgå de skadelige og allergifremkaldende stoffer og kemikalier i f.eks. skønhedsprodukter. Samtidig er det dog også sådan, at børn er mere sårbare over for stofferne end voksne er, da de vokser og dermed ikke er færdigudviklede endnu. Den skadelige kemi kan derfor have en meget uhensigtsmæssig effekt på børn, bl.a. mistænkes det, at hormonforstyrrende stoffer kan føre til tidlig pubertet, dårlig sædkvalitet og testikelkræft. 

Skadelig kemi i legetøjsprodukter

Selvom der på markedet findes mange skønhedsprodukter og legetøjskit, som direkte henvender sig til børn og unge, så er desværre ingen garanti for, at der ikke er skadelige kemikalier i produkterne. Faktisk indeholder mange af de produkter, der direkte henvender sig til børn, både parfume, allergifremkaldende stoffer og andre skadelige kemikalier. 

 

Findes der produkter til børn uden skadelige indholdsstoffer?

Ja, det gør der. FABLAB har som de eneste i verden fået allergicertificeret tre forskellige skønheds-kits til børn. Du kan få hårfarvesæt, glitter tatoos og Nail art , og disse sæt kan man med god samvittighed købe til sine børn, når de vil eksperimentere og lege ”skønhedsklinik” derhjemme. 

Hos Nulallergi.dk kan du købe de hudvenlige og allergicertificerede kits fra FabLab. Samtlige produkter hos Nulallergi.dk er certificeret af AllergyCertified. Når du anvender produkter med denne certificering har du garanti for, at der er mindst mulig risiko for allergi, da samtlige indholdsstoffer er nøje gennemgået af toksikologer. Yderligere indeholder disse produkter heller ikke hormonforstyrrende stoffer, kendte kræftfremkaldende stoffer og parfume. 

 

Allergicertificeret make-up til både børn og voksne

Samtlige produkter hos Nulallergi kan trygt anvendes af hele familien. 

Når de lidt større piger på et tidspunkt begynder at anvende make-up, er det en klar anbefaling, at man også her kigger efter AllergyCertified produkter for netop at undgå de skadelige indholdsstoffer, som desværre findes i rigtig mange produkter. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter