Miild - et brand du skal kende! – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Miild - et brand du skal kende!

Allergivenlige skønhedsprodukter fra Miild

Måske har du hørt om det danske skønhedsbrand Miild - eller måske har du ikke? Hvis sidstnævnte er tilfældet, så er det vist på tide.

Flere undersøgelser har vist, at 1 ud af 4 kvinder i EU udvikler hudallergi på et eller andet tidspunkt i løbet af deres liv. En af de største årsager til dette er de skadelige ingredienser, som findes i nogle skønhedsprodukter. Det er netop derfor, det er så utroligt vigtigt at tænke over, hvilke ingredienser der er i de produkter, du påfører din hud – og endnu mere vigtigt at vælge certificerede skønhedsprodukter.

Miild er udover at være et 100% dansk skønhedsbrand, samtidig også det første makeup brand i verden, der har kunne præsentere kombinationen af tre anerkendte certificeringer på alle deres produkter: AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT.

Historien bag:
Miild er skabt og drevet af makeupartisterne Tine Svendsen og Tanja Gregersen, der gennem personlige erfaringer begge selv har oplevet allergi ved at bruge makeup og af den grund har arbejdet målrettet på at udvikle certificeret makeup, som er sikkert at bruge for alle.

Tanja er multiallergiker og lider af atopisk eksem. Allergi har derfor altid været en del af hendes daglige liv. Hyppigheden af disse allergiske reaktioner blev desværre ikke mindre i takt med at Tanja blev ældre. Tanja blev frarådet af både læger, venner og familiemedlemmer at starte en karriere som makeupartist, men til trods for dette, valgte hun dog alligevel at gå den vej. Der gik dog ikke længe, før hun indså, at de kritiske ryster måske alligevel havde ret og konsekvenserne ved at være makeupartist blev så slemme, at hun skulle medicineres på daglig basis. Tanja var derfor nødt til at finde på en løsning og sammen med Tine tog hun sagen i egen hånd og startede Miild.

Tine oplevede for nogle år tilbage, at hun pludseligt på daglig basis fik gener som løbende øjne og næse, utallige nys og knopper i hele ansigtet. Hun havde gennem arbejdet som makeupartist været udsat for alt for meget kemi og hendes krop sagde nu fra i form af hudallergi. Efter at have fået diagnosen blev Tine rådet til at finde økologisk makeup. Det eneste problem ved dette var bare, at det var utrolig svært at finde økologisk makeup. Der var hele tiden et eller andet, som Tine ikke kunne tåle i de forskellige produkter, som hun hev ned fra hylderne. Tine indså derfor, at der manglede et rigtig godt alternativ på markedet, som var 100% transparent, ufarligt og som kunne bruges af allergikere. Derfor skabte hun Miild sammen med Tanja. 

Mission og vision:
Miild er udviklet med målet om at revolutionere skønhedens univers med fokus på miljøet, mennesket og naturen. Tillid, ansvar og gennemsigtighed er værdierne i Miild og missionen er at insistere på transparens i den kosmetiske verden. Hos Miild mener man, at alle har ret til at vide, hvad de påfører deres hud, og det skal snarere være en selvfølge end en udfordring at føle sig tryg i valget af skønhedsprodukter.

Derfor kan vi hos Nulallergi klart anbefale at købe Miilds produkter, da du er sikret skønhedsprodukter, hvor der hverken er gået på kompromis med allergivenligheden eller produktkvaliteten. Miild har lanceret en makeup-kollektion, som blandt andet indeholder pudder, mascara, eyeliner, øjenskygger og foundations. Derudover har de også lanceret pensler og hudplejeprodukter, som består af rensende cremer, mist og olie

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter