Meget mere end allergiforebyggende – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Meget mere end allergiforebyggende

Hos NulAllergi er vores store passion at finde produkter til dig, som er allergivenlige, da kun det bedste er godt nok til vores kunder. Alle vores produkter er derfor allergifrie, men de lægger også vægt på andre gode ting.

Du tænker måske, hvorfor du skal vælge produkter hos os, hvis du ikke er allergisk overfor noget, men vidste du godt, at du kan udvikle allergi, selvom du ikke er allergisk overfor det nu? Din hud er dit største organ, og den kommer i kontakt med rigtig mange ting – det kan for eksempel være parfume eller kemikalier i dine hudplejeprodukter eller badeprodukter. Din hud absorberer mange af de ting den kommer i kontakt med, så hvis du vil leve et renere og mere naturligt liv, hvor du mindske risikoen for at udvikle allergi, så kan vores produkter hjælpe dig på vej.

Mange af vores produkter går op i bæredygtighed, hvilket vil sige, at de også har miljøet i baghovedet, når de laver deres produkter. IVY AïA benytter for eksempel genanvendeligt plastik til deres emballage. Deres mål er, at 98% af emballagen skal være lavet af genanvendeligt plastik i udgangen af 2021. Derudover går de også meget op i, at deres produkter ikke er skadelige for miljøet. Zenz har for eksempel også bæredygtighed i baghovedet, når de sælger deres produkter, så størstedelen af deres produkter er fremstillet i Danmark og bliver solgt i genanvendelig emballage. Derudover bruger Zenz heller ikke skadelige kemikalier, så det ikke skader hverken din hud eller miljøet. 

Flere af vores produkter er økologiske og naturlige – igen fordi de fleste af producenterne går op i miljøet og vil det bedste for din hud. Naturlige ingredienser betyder også, at der ikke er parfume eller parabener i produkterne, da disse kan være allergifremkaldende. Hormonforstyrrende stoffer bliver også undgået for at give det bedste til dig og din hud. Alle produkter fra Nilens Jord er for eksempel uden parfume, parabener, æteriske olier, unødvendige tilsætningsstoffer og hormonforstyrrende stoffer. Ved at bruge makeup fra Nilens Jord er du derfor sikker på, at din hud ikke absorberer unødvendige kemikalier. Ecooking og Zenz går meget op i, at deres produkter er økologiske, for at give dig en følelse af, at du bruger naturens fineste ingredienser. Dermas filosofi er, at alle ingredienser i deres produkter skal have et formål, så derfor bliver der ikke tilsat unødvendige ingredienser – den samme filosofi, som mange af vores andre mærker deler. Produkter bliver bestemt ikke mindre effektive ved at gå op i, hvad de bliver lavet af. Kvalitet og kemikalier hænger ikke sammen, men kan sagtens skilles af, hvilket vores udvalg af produkter er et godt bevis på.

Dyrevelfærd er også en mærkesag for mange af vores produkter. Det betyder, at mange af vores produkter ikke er testet på dyr. Du støtter derfor dyrevelfærd ved at købe disse produkter i stedet for at vælge produkter, som er testet på dyr. IVY AÏA er for eksempel laver 100% vegansk, da deres produkter er lavet uden animalske produkter. De sørger derfor for at deres produkter ikke har nogen form for kontakt med dyr – hverken udviklings- eller produktionsmæssigt. Ikke alle vores produkter er veganske, da en del af dem kan indeholde for eksempel bivoks, men de fleste bliver ikke testet på dyr. 

Allergi og eksem kan give store gener og kan være en del hæmmende. Parfume er en meget udbredt allergi, så derfor er der ingen parfume i vores produkter – den bedste måde at udvikle en parfumeallergi er nemlig at være forebyggende. Hvis du har parfumeallergi eller er bange for at udvikle allergi, har vi produkterne til dig. Vores produkter er AllergyCertified, så du kan være helt sikker på, at de ikke indeholder allergifremkaldende stoffer, som for eksempel parfume. 

Ved at købe produkter ved NulAllergi får du allergifrie kvalitetsprodukter, som har en passion for mere end ”bare” allergiforebyggelse. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter