Lækkert voluminøst og blødt hår med By Falengreen – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Lækkert voluminøst og blødt hår med By Falengreen

Vil man gerne have hårprodukter, som er allergivenlige, så man er sikret imod allergiske reaktioner, behøver man bestemt ikke gå ned på kvalitet.

Produkterne fra By Falengreen er AllergyCertified, så de er allergifrie, men det har bestemt ikke gjort kvaliteten på produkterne dårligere.

Med shampoo og balsam fra By Falengreen er du sikret en god base til dit hår, lige meget hvordan du styler det.

Volume Shampoo No. 02 tilføjer volumen til dit hår, samtidig med at det også giver fugt og næring. Vil du gerne have et hår med masser af volumen, så er denne shampoo en rigtig god start.

Shampooen tilføjer volumen til dit hår – også uden føntørring. Ved at føntørre dit hår, får du selvfølgelig meget mere volumen, men ved bare at bruge shampooen får du lidt volumen, selvom det bare lufttørrer.

Shampooen indeholder også solsikkeolie, som beskytter håret mod skadelige UV-stråler fra solen.

Med denne shampoo får du derfor volumen, fugt, næring og beskyttelse i dit hår. Shampooen indeholder ingen parfume, så den er perfekt, hvis du har parfumeallergi.

Selvom den ikke indeholder parfume, dufter den fint, og tilføjer ingen ekstreme dufte til dit hår. Shampooen efterlader dit hår blødt, med en smule volumen og med en ren duft.

For det bedste resultat, anbefales det, at man efter brug af shampooen bruger Conditioner No. 08 af By Falengreen. Balsammen styrker håret, samtidig med at den tilføjer masser af fugt. Styler du til hår med varme – om det er med føntørre, fladjern, krøllejern eller lignende – kan det være meget hårdt for håret, så det bliver hurtigere slidt.

Denne balsam tilføjer den nødvendige styrke ved hjælp af ingredienser, som hvedeprotein og palmeolie. Ligesom alle andre balsammer tilføjer denne også masser af fugt til håret, men du kan også bruge den som hårkur. Har dit hår brug for ekstra fugt, kan du med fordel lade balsammen sidde i håret i længere tid, ligesom med en hårkur, så den har længere tid til at behandle håret. Produktet er derved 2i1, fordi det både er en balsam og en hårkur.

De lækre produkter fra By Falengreen hjælper dig derfor til at få det lækreste hår, lige meget hvordan du kan lide at style det. Du behøver ikke at være bange for skadelige og allergifremfaldende ingredienser med produkter fra By Falengreen, så du kan trygt bruge produkterne til at få det lækre hår, du fortjener.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter