IVY AïA oprindelse og filosofi  – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

IVY AïA oprindelse og filosofi 

IVY AïA er et forholdsvist nyt allergifrit mærke på markedet. Det blev skabt i 2017 og er udviklet i Danmark. Deres mission var klar fra starten. Det gjaldt om at skabe en hudplejeserie med nøje udvalgte- og gennemtestede ingredienser, som kunne bruges af alle uden bekymringer jo allergi. 

Målet for holdet bag IVY AïA var at skabe en hudplejeserie hvor den daglige rutine skulle være enkelt og effektiv, uden at gå på kompromis. Det er også derfor, at alle deres produkter bliver produceret uden allergifremkaldende stoffer, kan bryste sig af at være cruelty-free*, 100% vegansk og indeholder ikke parfume, parabener eller farvestoffer.

Når vi spørger folkene bag IVY AïA er der ingen tvivl i deres svar om, at hudpleje skal være i høj kvalitet og filosofien samt målsætning skal være pålidelig. Det er også af denne grund, at alle IVY AïAs produkter er gennemtestet og godkendt af AllergyCertificeret, så det ikke bare er virksomheden ord man skal tage for gode vare, det er højtuddannede dermatologer. 

Normalt vil høj kvalitet være lig med høje priser, men det gør sig ikke glædende for IVY AïAs produkter. Her får du allergifri kvalitet til en overkommelig pris. 

Det er ofte brugt at der anvendes parfume i skønhedsprodukter, hvilket du helt sikkert også kender fra nogle af de produkter som står hjemme på din hylde. Hos IVY AïA er det en del af filosofien, at der ikke skal anvendes parfume i produkterne. Når man spørger holdet bag, så er det et bevist valg, da de ikke mener det hører hjemme i hudplejeprodukter og dertil kan det være allergifremkaldende. Der findes altså ingen parfumestoffer i nogle af de produkter som kan købes fra IVY AïA. 

Alle IVY AïAs produkter fra certificeret for AllergyCertified. Hos Nulallergi sælger vi kun produkter, der er certificeret for AllergyCertified, hvilket også gør det til et perfekt match at man finder IVY AïAs produkter på hos hylder. AllergyCertified er dansk baseret, men en international certificering. AllergyCertified gennemgår alle de indholdsstoffer, der forefindes i produkterne meget nøje og der foretages en risikovurdering for allergi. Klarer produkterne denne omfattende undersøgelse, og lever de op til de krav, der er sat fra AllergyCertified, kan de få certificeringen og man kan som kunde trygt bruge løs. 

Miljøet er også en bekymring hos holdet bag IVY AïA, hvilket gør, at de har en målsætning om at alle produkter i plastikemballage skal være fra genanvendeligt plastik.  

Udover certificeringen fra AllergyCertified har forbrugerrådet Tænk Kemi også testet produkterne fra IVY AïA.
Når Forbrugerrådet Tænk Kemi kan produkter opnå en af tre forskellige rangeringer. Produkter med en allergivenlig målsætning vil som ofte gerne kategoriseres som værende en A-kolben, da det er her kriterierne er mest strikse.

A-kolbe produkter indeholder ingen problematiske indholdsstoffer eller ingredienser, hvor der er en mistanke om miljøbelastning eller sundhedsrisiko. 

Du kan altså trygt prøve produkterne fra IVY AïA og de kan købes lige her.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter