Hvorfor vælge Nulallergi.dk?
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Hvorfor vælge Nulallergi.dk?

Som speciallæge og medejer af Nulallergi.dk har jeg savnet en webshop, hvor samtlige produkter er certificerede, og hvor man trygt kan købe hudplejeprodukter uden indhold af skadelige og allergifremkaldende stoffer. Hos nulallergi.dk forhandler vi udelukkende produkter certificeret af AllergyCertified.

AllergyCertified er et verdensomspændende mærkat, og er samtidig markedets skrappeste i forhold til indholdet af skadelige indholdsstoffer, parfumer og konserveringsmidler.

Fra mit daglige arbejde som speciallæge ved jeg, hvor meget allergiske lidelser påvirker både børn og voksne. Jeg ved også, at den vigtigste måde at undgå allergiske hudlidelser og eksem på er at forebygge.

Pas derfor på din hud, så passer du også på dit immunforsvar og undgår dermed eksem og allergi.

Jeg anbefaler proaktiv hudpleje, som er det nye indenfor allergiforebyggelse. Det betyder helt simpelt: pas på din hud og undgå allergi! Huden er dit immunforsvars første og vigtigste barriere imod skadelige kemiske stoffer, som kan udløse hudallergi, eller via huden få adgang til resten af kroppen og resultere i f.eks. fødevareallergi.

Allergi skyldes overreaktion i vores immunforsvar og er en folkesygdom.

En tredjedel af de danske børn har haft allergiske sygdomme, når de er 5 år, og der er nu videnskabeligt dokumentation for at allergenfri hudprodukter til børn nedsætter risiko for allergi og børneeksem med 50%. Halvdelen af den voksne befolkning oplever ubehag relateret til en eller flere af 11 almindeligt forekommende dufte eller kemiske stoffer.

Allergifri produkter og en sund og velplejet hud er derfor dit vigtigste værn mod allergi. 

Hvis din hud skal kunne fungere som barriere og beskytte dig, må du beskytte huden. Tilfør din hud en god hudpleje for at bevare dens naturlige fugtighed og dermed danne en stærk barriere.

Brug derfor hver dag en god allergifri fugtighedscreme på krop og i ansigt og undgå skadelige kemikalier - og pas ekstra godt på dine børns sarte hud. Så er forebyggelsen faktisk på plads.

Køb kun AllergyCertified mærkede hudplejeprodukter.

Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved, at hver eneste ingrediens i produktet er nøje gennemgået, og at der samtidig af eksperter på området er foretaget en risikovurdering. AllergyCertified arbejder for at certificere produkter over hele verden. Når du ser AllergyCertified-logoet på et produkt, kan du være sikker på, at der er mindst mulig risiko for allergi.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter