Hvilken makeupfjerner skal du vælge? – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Hvilken makeupfjerner skal du vælge?

Rensemælk, renseskum, rensegel, rensebalm, micellarvand og så videre og så videre… Kært  barn har mange navne.  

Men du kender måske også til følelsen af, at det i nogle tilfælde kan skabe mere forvirring end  gavn, og at det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i, hvad de forskellige renseprodukter  kan og altså hvordan du finder frem t il, hvad det rette produkt for lige netop dig er.  

Den forvirring kan også føre til, at du helt opgiver at finde rundt i junglen af renseprodukter og  dermed vælger at springe hudplejerutinen over. MEN det er dog ikke en god idé! For gammel  makeup kan nemlig resultere i både tilstoppede porrer, irriterede øjne og tør hud. Din hud har  brug for en pause, eksempelvis i løbet af natten, hvor den kan få lov til at ånde og restituere.  Derfor er et godt grundlag for en pæn, sund og glat hud en god hudplejerutine, som altså  inkluderer rens.  

Hvis du er en af dem som kan nikke genkendende til ovenstående, så skal du læse med her og  så kan det være at du er heldig at få en afklaring engang for alle.  

1 Rensemælk: 

Med en rensemælk får du et renseprodukt der med en dybderensede effekt effektivt fjerner makeup.  

Du masserer rensemælken godt ind i huden med små cirkulære bevægelser. Derefter kan du rense den af med en tør eller fugtet klud eller vatrondel. Det er en god idé at bruge en skintonic efterfølgende, til at fjerne de sidste rester af mælk og makeup.  

Rensemælken fra Nilens Jord indeholder blandt andet nærende Panthenol og beskyttende Vitamin E. 

Rensemælk kan bruges af alle hudtyper, men er især god til den tørre hud. 

2 Renseskum: 

Med en renseskum får du et renseprodukt der på en nem og effektiv måde fjerner  makeup og snavs fra huden.  

Du masserer renseskummen godt ind i  huden med små cirkulære bevægelser.  Derefter kan du rense den af med vand.  Når du bruger renseskum, er det vigtigt, at  du fjerner din øjenmakeup med en separat  øjenmakeupfjerner inden, at du vasker  resten af dit ansigt.  

Rensekummen fra Ivy Aïa indeholder  blandt andet B3, som virker anti inflammatorisk, dulmer rødme og akne og  kan hæmme pigmentforandringer, samt  forbedrer hudens barrierefunktion og  elasticitet.  

Renseskum kan bruges af alle hudtyper.  

3 Rensegel: 

Med en rensegel får du et renseprodukt  der effektivt kan fjerne makeup og snavs  fra din hud.  

Du masserer rensegelen godt ind i huden  med små cirkulære bevægelser. Derefter  kan du rense den af med vand. Når du  bruger rensegel, er det vigtigt, at du fjerner  din øjenmakeup med en separat  øjenmakeupfjerner inden, at du vasker  resten af dit ansigt.  

Rensegelen fra Miild indeholder blandt  andet Aloe Vera ekstrakt og Hvede protein,  som virker plejende, samt Betain der  bidrager til at opretholde hudens naturlige  collagen.  

Rensegel er især god til den fedtede og  kombinerede hud og en hud der har  tendens til urenheder. 

4 Micellarvand: 

Med en rensevand eller micellar vand får  du et alt-i-et renseprodukt, som har flere  funktioner i ét produkt. 

Du behøver faktisk kun dette ene produkt  til at rense din hud. Du kan nemlig bruge  produktet til både at fjerne din  øjenmakeup og rense din hud for snavs og  makeup.  

Micellar vanden fra Ecooking er  ovenikøbet med til at booste din huds  kollagen- og elastinproduktion. Og  indeholder blandt andet: Aloe Barbadensis  Leaf Water, Agurkeekstrakt og Vitamin C. 

Micellar vand kan bruges af alle hudtyper,  men er især god til den sarte og sensitive  hud. 

5 Rensebalm: 

Med en rensebalm får du et renseprodukt  der med en tyk og cremet konsistens  fjerner både makeup og snavs grundigt.  

Du masserer balmen ind i huden med små  cirkulære bevægelser og lader den virke i  et par minutter, før du renser den af med  lunkent vand. Alternativt kan du også  fjerne balmen med en klud skyllet op i  lunkent vand.  

Rense balmen fra Nilens Jord har en  cremet tekstur som forvandler sig til en  silkeblød olie på huden. Den indeholder  blandt andet Olivenolie og Shea Butter,  som er med til at fugte, pleje og nære  huden.  

Rensebalm er især god til den tørre og  kombinerede hud. 

Du kan hos nullerallergi.dk købe alle ovennævnte produkter, samt se resten af vores store  udvalg af forskellige renseprodukter. Derudover er alle vores produkter certificerede og du kan  altid trygt og sikkert handle dine favoritprodukter uden at spekulere på hormonforstyrrende  stoffer eller andet. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter