Hvad er Sugaring? – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Hvad er Sugaring?

Sugaring er en hårfjerningsbehandling, der er et allergivenligt alternativ til traditionel voksbehandling. Det er en ældgammel tradition og det siges at være ældre end den traditionelle voksbehandling. Sugaring kan dateres tilbage til de gamle egyptere og det er med rette, at metoden stadigvæk findes den dag i dag. Sugaring involverer en klæbrig sukkemasse, der anvendes i stedet for smeltet voks, og mange mennesker rapporterer, at sukkeret er mindre irriterende og smertefuldt end traditionel voksbehandling. 

Sugaring kontra voksning

De fleste har hørt om voks. Uanset om det har været det bløde voks til benene eller hård voks til bikinilinien, har de fleste enten prøvet eller overvejet ideen om en voksbehandling på et eller andet tidspunkt. Voksning bruger smeltet voks, som hærder på uønsket hår og derefter trækker håret ud, når det trækkes fast og hurtigt væk fra huden.

Sugaring er en lignende proces og ofte omtalt som sukkervoksning. Men der er altså ingen voks involveret, det er vigtigt at slå fast. Så hvordan fjerner Sugaring så behåringen? Sukkermassen smører på huden og trækkes derefter af igen med en svingende bevægelse. Sukkeret fungerer på grund af dens klæbrighed som en fremragende metode til at fjerne hårene og de er væk i et snuptag.
Det kan anbefales, at man visse steder bruger cremer før og efter behandling for at reducere rødme og irritation.

Sukkervoksens ingredienser har især tre fantastiske egenskaber, der uddybes i nedenstående. Hos NulAllergi forhandles de AllergyCertifed produkter fra HEVI, der er skabt af dygtige Vivi Truelsen og vi er ikke et sekund i tvivl om, at det vil leve op til vores kunders høje forventninger.

Mindre smertefuld

HEVI Bodysugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen, og i modsætning til andre voks produkter rykkes hårene ud med hårets naturlige groretning og IKKE modsat. Dette gør behandlingen mindre smertefuld, giver færre knækkede hår, er hårreducerende på sigt, og slut resultatet bliver bedre og flottere.

Nem rengøring

HEVI Bodysugaring er et vandopløseligt produkt, hvilket betyder at det er nemt at rengøre efter endt behandling, blot med lunkent vand. Omvendt betyder det også, at man ikke kan arbejde med HEVI Bodysugaring hvis huden er fugtig, derfor anvendes HEVI Powder.

Peelende effekt af døde hudceller

Man vil efter endt behandling med HEVI Bodysugaring opleve et silkeblødt resultat, dette skyldes at sukkervoksens ingredienser også fjerner alle de døde hudceller.

Andre voksprodukter er ofte så stærke at de også fjerner mange af de levende hudceller, det kan HEVI Bodysugaring ikke da levende hudceller er fugtige.

HEVI Bodysugaring er velegnet til alle hudtyper og kan endda forbedre eksem og psoriasis, da den fjerner det øverste lag af døde hudceller og helingen af huden nedenunder fremmes.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter