Hudplejeguide – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Hudplejeguide

Hudplejeguide

Mængden af hudplejeprodukter på hylderne og utallige gode råd, kan for mange virke overvældende og en smule forvirrende. Det kan vi sagtens forstå, og når du først kender din hudtype, så er det meget lettere at finde de rette produkter til netop dine behov. Et godt tip er at vaske dit ansigt i lunkent vand med en mild rens. Efter et par timer kan du derefter vurderer om din hud føles tør eller kombineret/fedtet. Derudfra kan du vælge dit renseprodukt og fugtpleje. Vær dog opmærksom på at din hudtype kan ændre sig i løbet af året, fra f.eks. tør om vinteren til mere kombineret om sommeren. Derfor er det en god ide at lægge mærke til hvordan din hud reagere ved sæsonændringer.

Tør hud

Tør hud kan føles sensitiv og ”stram” efter rens. Du kan opleve kløe og skællende hud, og hvis du bruger make-up, kan du opleve at den ”klumper sammen” på overfladen af huden. Mange vil opleve at huden kan føles tør i overgangssæsonerne. Et godt råd hertil er at gå efter produkter som fugter, blødgører og giver næring til huden.

Vi anbefaler, at du renser din hud med IVY AïA Cleansing Oil, og derefter giver et fugtboost med Ivy AïA Face Mist. Afslut derefter med IVY AïA Face Cream Dry Skin og IVY AïA Eye Cream.

Sensitiv hud

Sensitiv hud kan være rød, tør og med tendens til at kløe og skalle. Huden føles irriteret, smertefuld og med rødmen, som ved en allergisk reaktion. Her er det en god ide at gå efter produkter som beroliger og fugter huden, så den samtidig bliver velnæret.

Vi anbefaler, at du renser din hud med IVY AïA Cleansing Oil og derefter giver et fugtboost med IVY AïA Face Mist. Afslut din rutine med at påføre IVY AïA Face Cream Provitamin B5 og IVY AïA Eye Cream.

Normal / kombineret hud

Hvis du har en normal kombineret hudtype, kan du opleve, i løbet af dagen, at fedte i t-zonen (pande, næse og hage). Du kan ligeså opleve at være mere tilbøjelig til at få flere bumser i netop det område, hvorimod kinderne vil blive kategoriseret som normal eller tør. Det er vigtigt at undgå at udtørre din hud, men i stedet fokusere på at exfoliere og fugte huden for at opnå balance.

Vi anbefaler, at du renser din hud med IVY AïA Cleansing Mousse, efterfulgt af et fugtboost fra IVY AïA Face Mist. Afslut din rutine ved at påføre IVY AïA Face Cream Provitamin B5 eller IVY AïA Oil-free Moisturizer, og Ivy AïA Eye Cream.

Fedtet / uren hud

En fedtet hud kan karakteriseres ved at enten t-zonen (pande, næse og hage) eller hele ansigtet er fedtet, og der er ligeledes mere tilbøjelighed til bumser, porepropper og hudorme. Har du fedtet hud, så er det en god ide at undgå ansigtscreme som indeholder ekstra olie, men derimod tilføre creme med højt fugtniveau for at berolige huden og for at holde huden i balance.

Vi anbefaler at du dobbelt-renser med IVY AïA Cleansing Mousse to gange, eller med IVY AïA Cleansing Mousse første gang og derefter med IVY AïA Micellar Water. Giv huden et fugtboost med IVY AïA Face Mist, og afslut rutinen ved at påføre IVY AïA Oil-free Moisturizer og IVY AïA Eye Cream.

 

Moden hud

En moden hud er ikke en hudtype, men en tilstand huden kommer i, jo ældre vi bliver. Moden hud karakteriseres ved, at den får flere rynker, pigmentforandringer og der sker tab af elasticiteten i huden. En moden hud kan være alle ovenstående hudtyper, men vigtigst for den modne hud er dog, at den har brug for fugt og næring for at holdes i balance. Det anbefales at bruge produkter som virker regenererende og som tilfører fugt.

Vi anbefaler at du renser din hud med IVY AïA Cleansing Mousse eller IVY AïA Cleansing Oil alt efter hudtype. Giv derefter huden et fugtboost med IVY AïA Face Mist og afslut rutinen ved at anvende IVY AïA Anti Age Face Cream og IVY AïA Eye Cream.

Se alle Ivy Aïa produkter

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter