Guide: Certificeringer, så du kan handle med ro i maven – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Guide: Certificeringer, så du kan handle med ro i maven

Det kan være ufattelig svært at finde rundt i, hvilke hudplejeprodukter der er allergivenlige. Derfor kan det være en rigtig god ide at kende til de forskellige certificeringer, når man handler hudplejeprodukter.

Hos NulAllergi.dk sælger vi kun allergivenlige produkter, der er AllergyCertified. Hos os er du derfor allerede sikret, at produktet har denne certificering.

Men vil du gerne købe hudplejeprodukter mere bevidst, så er det godt at kende til de forskellige certificeringer inden for hudpleje. Derma er blandt andet ét af de brands, der har gjort det nemt at finde certificeringerne på produkterne, så du kan købe dem med ro i maven.

Næsten alle Dermas produkter er i dag både AllergyCertified, Svanemærket og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Samtidig er nogle af deres produkter også certificeret af Ecocert, hvilket betyder de er økologiske.

Har du svært ved at finde ud af, hvad de forskellige certificeringer betyder, så kommer der her en guide:

Svanemærket: er en certificering for, at produktet overholder skrappe miljøkrav og krav til kemikalier. Det gælder både råvarer og produktionen af produktet. Med denne certificering er du derfor sikret, at produktet ikke indeholder forstyrrende stoffer og unødig kemi. Er et produkt certificeret med svanemærket er det blandt de miljømæssigt bedste.

Ecocert/COSMOS: er en certificering for, at produktet er økologisk. Ingredienserne er derfor dyrket med respekt for miljøet. Med denne certificering skal mindst 95% af de plantebaserede ingredienser være økologiske, samtidig med at de økologiske ingredienser skal udgøre mindst 20% af produktet (10%, hvis det er et produkt, der skal vaskes af).

AllergyCertified: er en certificering for, at produktet ikke indeholder stoffer, der er allergifremkaldende, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende. Produkter, der er AllergyCertified, indeholder derfor blandt andet ikke parfume.

Vegan Society: er en certificering for, at produktet ikke indeholder animalske ingredienser eller er blevet testet på dyr.

Den Blå Krans: er certificeringen for Astma-Allergi Danmark eller Asthma Allergy Nordic. Produkter med denne certificering har gennemgået en meget grundig vurdering af anvendte kemikalier, indholdsstoffer og produktionsprocesser. Produktet er derfor blevet grundig vurderet i forhold til allergirisikoer.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter