Gør dig smuk hver dag uden frygten for allergi – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Levering 1-3 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur
OBS! Juli måned længere leveringstid pga ferie.

Kundeservice ->

Gør dig smuk hver dag uden frygten for allergi

Mange finder stor glæde i at fremhæve de naturlige træk med makeup, og mange bruger derfor dagligt kosmetik.

Desværre er de fleste kosmetikprodukter fyldt med allergifremkaldende stoffer, og derfor er det vigtigt, at man er opmærksom på hvilke ingredienser, der er i den makeup, man bruger. Vil du være på den sikre side, når du handler kosmetik, så skal du gå efter produkter, som er AllergyCertified, da disse produkter er både hud- og allergivenlige og hverken indeholder parfume eller hormonforstyrrende stoffer.

Vi har i denne artikel samlet en række kosmetikprodukter, som er AllergyCertified, for at inspirere dig til at investere i produkter, som gør noget godt for dig og din hud, samtidig med at du får alle fordelene, som du ellers ville have fået fra produkter, der er mindre allergivenlige. 


Mascara

Nilens Jord Waterproof Mascara 777 

Denne vandfaste mascara fra Niens Jord giver lange synlige vipper, og takket være børstens lille spids kan du nå ind til selv de mindste vipper, hvilket skaber et intenst look. Mascaraen drysser ikke, og så er den vandfast, hvilket gør den perfekt til dig med den aktive livsstil, og til dig som skal på ferie, som har brug for en mascara, der bliver siddende, selvom du tager en dukkert i poolen. Mascaraen er udover at være AllergyCertified også fri for animalske produkter. Du kan finde mascaraen her


Miild Organic Mascara Black Volume Bulbous

Er du vild med mascaraer, som giver en dramatisk effekt, så er denne mascara lige noget for dig. Den giver dig nemlig samme effekt som falske øjenvipper, da den giver masser af volumen, og samtidig adskiller den vipperne. Børsten er stor og derfor utroligt nem at håndtere, så at du nemt kan opbygge dit dramatiske look med så mange lag, som du ønsker. Jo flere lag, desto mere drama! Udover at være AllergyCertified er denne mascara også Svanemærket. Find mascaraen fra Miild her.


Foundation

Nilens Jord Second Skin Serum Foundation 

Denne foundation er perfekt til dig, som ønsker et mere naturligt look. Den har en nemlig en let dækkeevne og får dermed huden til at fremstå glat og ensartet fremfor sminket. Den er også vandbaseret og dermed oliefri, og så har den en semi mat finish, hvilket alt sammen gør den velegnet til dig, som har tendens til fedtet hud. Derudover indeholder den vitamin A, C og E samt hyaluronsyre, som plejer din hud og tilfører den masser af fugt. Du kan finde denne foundation fra Nilens Jord i flere forskellige farvevarianter her.


Sandstone Pressed Mineral Foundation

Denne veganske foundation fra mærket Sandstone er en fast mineralpudder, som har en let til medium dækkeevne, alt efter hvor meget du bygger den op på huden Den giver dig følelsen af ikke at have foundation på, da den føles lettere på huden end en foundation i flydende form, og så giver den et smukt mat look. Dens matterende egenskab gør også, at den er velegnet som setting powder. Denne foundation indeholder spejl, så at du let kan opfriske din makeup på farten. Du kan finde mineralpudderen her.


Pudder

Nilens Jord Mineral Powder

Denne pudder fra Nielsen Jord er smækfyldt med naturlige mineraler, som arbejder sammen med hudens naturlige balance. Den er let matterende og silkeblød, og så giver den dig en smuk ensartet hud. Den kan altså alt det, som den perfekte pudder skal. Du kan finde den i flere farvevarianter her.


Miild Ovnbagt Mineralpudder 

Denne pudder fra Miild koster lidt mere end gennemsnittet, men det er der en rigtig god grund til. Processen bag puderen er nemlig helt særlig, da den er bagt ved svag varme i 24 timer for at gøre dens tekstur fuldstændig silkeblød og lækker. Den givet et semi mat look og føles utroligt let på huden – næsten som om du slet ikke har pudder på. Pudderen kan nemt bygges op på huden med flere lag, så at du kan dække problemområder på huden. Den er udover at være certificeret af AllergyCertified også certificeret af både Svanemærket og Ecocert. Miild Ovnbagt Mineralpudder er helt sikkert et køb, du ikke kommer til at fortryde! Find den her

 

Øjenskygge

Sandstone Øjenskygge

Øjenskyggen fra Sandstone findes i en masse forskellige farver, og så er den utroligt pigmenteret, så den giver holdbar og intens farve, og så er den nem at applikere. Grundet produktets intense pigmentering er denne øjenskygge også velegnede til brug som eyeliner. Alt du skal gøre er at gøre øjenskyggen våd og påføre den med en eyelinerpensel – så kan du nemt skabe flotte og unikke looks. Du kan finde øjenskyggen fra Sandstone i de forskellige farvevarianter her.


Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadows

Med denne øjenskyggepalette, der består af fire øjenskygger, har du den perfekte basispalette til at skabe lige præcis det look, du stræber efter. Øjenskyggepaletten består af fire forskellige farver øjenskygge, som komplimenterer hinanden således, at du kan blende og kombinere dem, som du vil, og skabe fuldendte og unikke looks. Med denne palette kan du nemt skabe både mere naturlige hverdagslooks og super dramatiske aftenslooks. Find din foretrukne øjenskyggepalette fra Nilens Jord her.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter