Gode allergivenlige hudprodukter – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Gode allergivenlige hudprodukter

Hvad er gode allergivenlige hudprodukter?

Allergivenlige hudprodukter er produkter, der er mindre tilbøjelige til at forårsage en allergisk reaktion. De kan være specielt udviklet til personer med følsom hud eller være fremstillet af naturlige ingredienser, der er mindre tilbøjelige til at forårsage en reaktion. Nogle hypoallergene hudprodukter er også fri for parfume eller andre potentielle irriterende stoffer.

Derfor er det vigtigt at du ikke har produkter, der indeholder parfume, farvestoffer eller andre skrappe kemikalier, hvis du har følsom hud. Kig efter produkter, der er mærket "hypoallergen", "til følsom hud" eller "uden parfume".

Hvis du ikke er sikker på, om et produkt er det rigtige for din hud, skal du altid lave en lappetest først ved at påføre en lille mængde på et lille hudområde. Hvis du ikke har nogen reaktion efter 24 timer, kan du sikkert bruge produktet på et større område.

Allergivenlige hudprodukter kan være gavnlige for personer med følsom hud eller allergi. Disse produkter kan hjælpe med at reducere risikoen for en allergisk reaktion og kan også være mere skånsomme mod huden. Det er dog stadig vigtigt at læse etiketterne omhyggeligt og afprøve nye produkter, før du bruger dem.

 

Hvorfor er der overhovedet parfume i nogle produkter?

Svaret har noget at gøre med markedsføring. Mange produkter er parfumerede, fordi folk forbinder duften med en bestemt følelse. F.eks. kan en blomsterduft få dig til at føle dig mere feminin, mens en moskusduft kan få dig til at føle dig mere selvsikker

Produktproducenter tilføjer ofte duft til deres produkter for at give dem et bestemt image eller appellere til en bestemt befolkningsgruppe. Dette kan dog være problematisk for personer med følsomhed eller allergi. Derfor er det vigtigt at kigge efter produkter, der er mærket med "Allergivenlige", "til følsom hud" eller "uden parfume".

 

Virker allergivenlig hudprodukter for alle?

Nej, ikke nødvendigvis. Bare fordi et produkt er mærket "allergivenlige" betyder ikke, at det er garanteret sikkert for alle. Alles hud er forskellig, og det, der virker for én person, virker måske ikke for en anden.

Hvis du har følsom hud eller allergier, er den bedste måde at finde ud af, om et produkt er det rigtige for dig, at lave en lappetest først. Påfør en lille mængde af produktet på et lille område af huden og vent 24 timer for at se, om der er nogen reaktion. Hvis der ikke er nogen reaktion, kan du roligt bruge produktet på et større område.

 

Kender du AllergyCertified og hvem er de egentlig?

AllergyCertified er en ny organisation, der overvåger producenterne for at sikre, at de anvender ingredienser, der er sikre for allergikere. AllergyCertified tilbyder også uddannelse og ressourcer om allergier og overfølsomhed.

Hvis du er på udkig efter allergivenlige hudprodukter, skal du kigge efter AllergyCertified-logoet. Det sikrer, at produktet er blevet testet og verificeret af en uafhængig organisation.

Hvad er nogle af de bedste hypoallergene hudprodukter på markedet?

Nogle af de bedste hypoallergene hudprodukter på markedet er bl.a:

 

Disse produkter er alle fri for potentielle irriterende stoffer og er sikre for personer med følsom hud. Det er dog stadig vigtigt at teste nye produkter, før de anvendes. Lav altid først en lappetest ved at påføre en lille mængde af produktet på et lille hudområde. Hvis du ikke har nogen reaktion efter 24 timer, kan du roligt bruge produktet på et større område.

 

Hvad er nogle tips til at vælge allergivenlige hudprodukter?

Når du vælger hypoallergene hudprodukter, skal du kigge efter produkter, der er mærket med "hypoallergen", "til følsom hud" eller "uden parfume". Disse produkter er mindre tilbøjelige til at forårsage en allergisk reaktion. Du bør også læse ingredienslisten omhyggeligt for at sikre dig, at du ikke er allergisk over for nogen af ingredienserne.

 

Det er også vigtigt at teste nye produkter, før du bruger dem. Lav altid først en "lappetest" ved at påføre en lille mængde af produktet på et lille hudområde. Hvis du ikke har nogen reaktion efter 24 timer, kan du roligt bruge produktet på et større område.

 

Har du andre tips til at vælge eller bruge allergivenlige hudprodukter?

Hvis du har følsom hud eller allergi, er den bedste måde at finde ud af, om et produkt er det rigtige for dig, at lave en lappetest først. Påfør en lille mængde af produktet på et lille område af huden og vent 24 timer for at se, om der er nogen reaktion. Hvis der ikke er nogen reaktion, kan du roligt bruge produktet på et større område.

Du bør også læse ingredienslisten omhyggeligt for at sikre dig, at du ikke er allergisk over for nogen af ingredienserne. Og køb om muligt fra velrenommerede mærker, der har en god track record for at producere sikre og effektive produkter.

Køb sikkert her på nulallergi.dk - gå til vores allergivenlige produkter

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter