Filosofi bag Ivy Aia produkterne – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Levering 1-3 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur
OBS! Juli måned længere leveringstid pga ferie.

Kundeservice ->

Filosofi bag Ivy Aia produkterne

IVY AÏA Skincare - Filosofien bag Ivy AiAs allergivenlige produkter

IVY AïA blev skabti 2017. Missionen var at skabe en hudplejeserie med nøje udvalgte- og gennemtestede ingredienser, som kan bruges af alle.

IVY AïA er skabt ud fra tanken om, at hudplejerutine skal være enkel og effektiv, uden at gå på kompromis. Derfor er vores produkter uden allergifremkaldende stoffer, cruelty-free, 100% vegansk og indeholder ikke parfume, parabener og farvestoffer. Vi mener at hudpleje af kvalitet skal være pålidelig. Alle IVY AÏA produkter er AllergyCertificeret, udviklet i Danmark af skønhedseksperter og testet og godkendt af dermatologer.

Det er enkelt – vi ønsker at ændre opfattelsen af, at kvalitet er lig med høje priser, ved at tilbyde hudplejeprodukter, som du trygt kan bruge uden at skulle betale premiumprisen.

IVY AïA er fremstillet uden parfume. Parfume i skønhedsprodukter kan være allergifremkaldende og vi mener ikke det hører hjemme i hudplejeprodukter. Du kan derfor være helt sikker på at der ingen parfumestoffer findes i nogle af IVY AïAs produkter.

AllergyCertified er en dansk baseret international certificering, som nøje gennemgår indholdsstofferne på produkternes ingredienslister og foretager risikovurdering for allergi. En certificering fra AllergyCertified garanterer minimal risiko for allergi. I forbindelse med produktudvikling, der har IVY AÏA et tæt samarbejde med AllergyCertified.


100% vegansk er en garanti for at produkterne er fremstillet uden animalske ingredienser. Ligesom, at vi går op i at minimere risiko for allergi, går vi også op i dyrevelfærd. IVY AïA er selvfølgelig cruelty-free, og derved foregår udviklings- og produktionsprocessen uden kontakt med dyr.

En dermatologisk test undersøger hudens tolerance af et produkt. Testen er lavet af hudlæger, og er en garanti for at minimum 50 personer ingen negativ reaktion har på produktet, og derfor klassificeres det som sikkert. En dermatologisk test udelukker ikke, at et produkt kan forsage hudreaktioner hos nogle – derfor er IVY AÏA også AllergyCertified.

Målet er, at alle IVY AÏA produkter i plastik skal være i genanvendt plastikemballage inden 2021. Den proces tager sin tid, men vi er i gang med at ændre emballagen produkt for produkt.

Forbrugerrådet Tænk Kemi tester, om der er problematiske kemikalier i hverdagsprodukter. Der findes 3 forskellige rangeringer, hvor A-kolbens kriterier er de mest strikse. A-kolbe produkter indeholder ingen problematiske indholdsstoffer eller ingredienser, hvor der er en mistanke om miljøbelastning  eller sundhedsrisiko. A-kolbe produkter er derfor anbefalet af Forbrugerrådet Tænk Kemi.

IVY AÏA er ejet af BrandFix A/S ∙ Gunnar Clausens Vej 40b, 8260 Viby J, Denmark

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter