Er din hud disponibel for en allergisk reaktion? – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Er din hud disponibel for en allergisk reaktion?

Hvis du er en sensitiv hud, så ved du hvor frustrerende det kan være. Du vil rigtig gerne prøve nye allergivenlige produkter, men det er bare ikke altid sikkert at gøre det.
Hvad nu hvis du slår ud? Er spørgsmålet, som du tit altid ender med at spørge dig selv.

Kan man altid stole på, at alle produkter, der lover at være allergivenlige, så er det?

Man skal ofte være varsom med, hvad producenterne lover. Der kan gemme sig ubehagelige overraskelser bag facaden af et velindpakket og godt markedsført produkt. Ofte bruges betegnelsen allergivenlig om produkter, der har en mindre sandsynlighed for at skabe en allergisk reaktion, men produktet garanterer det ikke.

Hos Nulallergi synes vi ikke, at det skal være på den måde, og det er heldigvis her, at Allergy Certified går ind og blåstempler produkterne, så du VED, at de er allergivenlig – ALLE vores produkter er Allergy Certified!

Ifølge den International forening af Dermatologer, så påpeger 44,6%, at de har sensitiv eller ekstremt sensitiv hud. Derfor, hvis du sidder og læser med her, og er frustreret over allergiske reaktion på din hud - så er du bestemt ikke alene.

Danmark er heldigvis et af foregangslandene for allergibekæmpelse og udover den fremragende indsats, der dagligt bliver ydet af Allergy Certified, så har regeringen også fokus på området. Miljø- og fødevareministeriet lancerede således i 2018 strategien ”Færre danskere med hudallergi”, der ikke kun fokuserer på kosmetik, men også på allergigener i rengøringsmidler, smykker og legetøj.

Som noget helt unik etablerede Danmark i 2001 et videnscenter for Allergi, der beskæftiger sig med årsagerne til allergi.

Der bliver på dette videnscenter også overvåget hvilke allergier, der er i befolkning samt forskning af hvorfor og hvordan vi skal bekæmpe dem. Centerets primære formål er at forebygge allergi fra forbrugerprodukter. Det sker som nævnt gennem forsikring, overvågning og rådgivning.

Det er anbefales herfra, at man klikker forbi deres hjemmeside: https://www.videncenterforallergi.dk/

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter