Charly Baron Cosmetics - den økologiske, bæredygtige og allergivenlige – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Levering 1-3 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur
OBS! Juli måned længere leveringstid pga ferie.

Kundeservice ->

Charly Baron Cosmetics - den økologiske, bæredygtige og allergivenlige makeup

Charly Baron Cosmetics er et kosmetikmærke, som har fokus på naturlige og økologiske ingredienser, og som samtidig er allergivenligt og skånsomt for sensitiv hud. Deres "Clean Beauty Heroes" er udviklet med få, men stærkt koncentrerede aktive ingredienser, som alle er 100% naturlige og fra naturen.

Det er vigtigt at vælge makeup og hudpleje, som ikke kun er bæredygtigt og godt for miljøet, men som også tager hensyn til din hud. Hos Charly Baron Cosmetics er det en selvfølge, at deres produkter er allergivenlige og skånsomme for selv den mest følsomme hud.

I deres sortiment finder du alt fra foundation, concealer og blush til mascara, læbestift og neglelak - alt sammen med fokus på bæredygtighed og renhed. Produkterne er ikke testet på dyr og er fremstillet uden skadelige kemikalier og syntetiske stoffer. Derudover er alle produkterne pakket ind i bæredygtige emballager, som kan genanvendes.

Charly Baron Cosmetics er en virksomhed med en vision om at skabe et bedre og sundere valg for både din hud og miljøet. Deres produkter er ikke kun rene og naturlige, men også bæredygtige og sunde for din hud. Hvis du ønsker at tage et skridt i retning af en mere bæredygtig og naturlig livsstil, så er Charly Baron Cosmetics et godt sted at starte.

Køb Charly Baron på Nulallergi.dk her

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter