By Falengreen hårprodukter - De er skønne, og de er eksklusive! – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

By Falengreen hårprodukter - De er skønne, og de er eksklusive!

By Falengreen

De er skønne, og de er eksklusive! De lækre og virksomme hårprodukter, som frisøren anvender, og som vi oftest bliver overtalt til at købe, inden vi forlader frisørsalonen. 

Desværre indeholder disse produkter som oftest stoffer, som ikke på nogen måde kan karakteriseres som hud-og allergivenlige. Inden for frisørfaget er det væsentligt, at hårprodukterne er både plejende og fugtgivende, men ingredienser med netop disse egenskaber, indeholder i mange tilfælde både tilsætningsstoffer, hormonforstyrrende stoffer og allergifremkaldende stoffer, som i sidste ende kan være til skade for dig som forbruger.  

 

Et alternativ

Heldigvis findes der et alternativ. By Falengreen fremstiller og tilbyder professionelle hårprodukter, der er allergivenlige og samtidig produceret med omtanke for miljøet, uden at gå på kompromis med kvalitet og design

Kvinden bag By Falengreen hedder Dorte Falengreen. Dorte har udviklet eksklusive, bæredygtige og allergivenlige hårprodukter, der i stedet for de skadelige stoffer, anvender naturlige proteiner og mineraler til at fugte og pleje håret. 

Udfordring som frisør
Dorte er uddannet frisør og havde tilbage i 90’erne sin egen salon. I sit frisørarbejde oplevede hun desværre ofte allergiske reaktioner på hænderne, når hun vaskede og plejede kundernes hår med salonens frisørprodukter. Tillige blev hun klar over, at mange af hendes kolleger havde samme problem, samt at flere af kunderne også fik allergiske reaktioner. 

Denne udfordring blev startskuddet til By Falengreen. I samarbejde med toksikologer og kemiingeniører begyndte hun at udvikle produkter, som på én og samme tid kunne opfylde frisørens skrappe krav til bl.a. fugt og pleje og samtidig være allergivenlige og uden skadelige kemi.

Komplet serie af allergivenlig produkter
I årenes løb har Dorte udviklet en komplet serie af allergicertificerede produkter. By Falengren serien består bl.a. af hårvoks, shampoo, balsam, volumenspray og serum, og alle de allergicertificerede produkter kan købes hos Nulallergi.dk. At indholdsstofferne i de allergivenlige produkter er væsentlig anderledes, end i de produkter, vi normalt kender til, har ingen betydning, hvad angår produktets egenskaber. Hårprodukterne lever til fulde op til de professionelle standarder i frisørfaget, og alle produkter er eksklusive i både kvalitet og design.

Vision
Dorte Falengrens vision var, og er til stadighed, at henlede opmærksomheden på det stødt stigende antal personer, der lider af kontaktallergi samt at afhjælpe og forebygge forekomsten af eksem forårsaget af kontaktallergi.

Ved at anvende produkter, der er certificerede af AllergyCertified, minimeres risikoen for at udvikle kontaktallergi betragteligt, og samtidig har du som forbruger en garanti for, at produktet heller ikke indeholder parfumer samt kendte hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer. 

Med omtanke for miljøet
En ekstra fordel ved produkterne fra By Falengreen er, at de udover at være allergivenlige og fri for skadelige indholdsstoffer, også er produceret med omtanke for miljøet. 

Nulallergi.dk

Nulallergi.dk forhandler udelukkende produkter, der er allergicertificeret. Produkterne er specifikt udvalgt, og det ufravigelige krav er, at alle produkter skal være certificeret af AllergyCertified. 

 

 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter