ANMELDELSE: Dejlige bløde ben med HEVI Sugaring – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Online handel - personlig service!

Gratis fragt over 399 kr. | 365 dages Returret | PrisMatch

Kundeservice

ANMELDELSE: Dejlige bløde ben med HEVI Sugaring

Her får du en anmeldelse af HEVI Sugaring produkterne: 
Mange kvinder vælger at fjerne hårvækst på blandt andet deres ben. Vi kender alle, hvor irriterende det kan være, når man har barberet sine ben, at man får knopper over det hele. Produkter fra HEVI Sugaring kan være en stor hjælp imod dette.

Der er simpelthen ikke noget værre, end at man har brugt tid på at barbere sine ben, og så står man bagefter tilbage med knopper og indgroede hår over det hele. HEVI Sugaring har løsningen! Det siges, at voksning af hårene minimerer knopper og indgroede hår. HEVI Sugaring laver sukkervoks, som både er økologisk og allergivenligt, så du er sikker på, at du ikke får en allergisk reaktion af produkterne.

Er man ikke til voksning, har HEVI Sugaring dog stadig nogle super lækre produkter, som igen er økologiske og allergivenlige, men samtidig også minimere fremkomsten af knopper og indgroede hår – selvom du i stedet vælger skraberen.

Mange er godt klar over, at eksfoliering minimerer fremkomsten af indgroede hår og søde knopper. HEVI Sugaring Pure Benefit Luxurious Sugar Scrub er et fantastisk produkt, som efterlader din hud silkeblød. Scrubben indeholder jojobaolie og kokosolie som fugter huden, samtidig med at de økologiske sukkerkorn eksfolierer huden nænsomt. Du står derefter tilbage med de blødeste ben og behøver ikke bekymre dig om knopper og indgroede hår.
Det er også vigtigt at give huden fugt, når du har barberet dig.

HEVI Sugaring Pure Benefit Luxurious Aloe Vera er et supper lækkert produkt, som ikke bare fugter huden, men også virker antibakterielt, hvilket også er vigtigt, hvis man vil undgå røde knopper efter barbering. Aloe Vera virker beroligende på huden, så den mindsker rødme efter barbering. Aloe Vera er godt til rigtig mange ting, så gelen kan bruges til mange andre ting også – den kan for eksempel bruges som after-sun, sårheling eller poser under øjnene. Du får altså her et produkt, som er meget alsidigt.

En anden fed ting ved både Sugar Scrubben og Aloe Vera gelen er, at de også kan bruges ved bikinilinjen. De økologiske og allergivenlige ingredienser i begge produkter irriterer ikke det mere sårbare område. Du behøver derved ikke have et hav af forskellige produkter til forskellige dele af kroppen – disse virker på hele kroppen.

Med HEVI Sugaring får du derfor de blødeste ben – lige meget om du bruger deres sukkervoks, eller bare bruger deres efterbehandlingsprodukter efter barbering!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

Fri fragt over 399 kr

30 dages fortrydelsesret