Anmeldelse: De bedste solcremer – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Anmeldelse: De bedste solcremer

Hos NulAllergi.dk er alle vores solcremer AllergyCertified. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om skadelige kemikalier og allergiske reaktioner, når du køber en af de solcremer, vi forhandler.

Leder du efter den bedste solcreme, så kan du lige så godt finde en solcreme her hos os, hvor du ikke risikerer at få en allergisk reaktion. Det betyder også, at du med fordel kan bruge solcremerne på dine børn. Lad os tage et kig på de solcremer vi forhandler: 

Derma har flere forskellige solcremer – og de nævnes i stort set alle bedst-i-test om solcreme. Derma findes i forskellige varianter som lotion, spray, pumpe, stift og roll on.

Du har derfor masser af muligheder for at finde en variant med din foretrukne påføringsmetode. Derma findes også til forskellige områder.

Der er selvfølgelig solcreme til kroppen og ansigtet, solcreme til børn, solcreme til babyer, og der findes endda en anti-age solcreme til ansigtet. SPF’en varierer fra 15 til 50, så du har mulighed for at få den beskyttelse, du har brug for.

Active By Charlotte bliver også nævnt i bedst-i-test. Dette er helt sikkert på grund af, hvor hurtigt solcremen bliver absorberet i huden.

Active By Charlotte har to forskellige spray solcremer – en med SPF 15 og en med SPF 30. Udover at disse solcremer selvfølgelig ikke indeholder allergener, så er de også reef safe, hvilket betyder at de ikke ødelægger havets dyreliv og koraller, hvis du skal ud at bade, mens du har dem på.

MDerma er ligesom Active By Charlotte koralvenlig, så den ikke ødelægger havet, hvis du er ude at bade. Derudover er solcremerne fra MDerma vandfaste og findes i SPF 15, 30 og 50.

Nilens Jord har også en solcreme til kroppen og en til ansigtet. Begge dele er vandfaste. Til kroppen forhandler vi ved NulAllergi.dk SPF 30, og til ansigtet forhandler vi SPF 50. Til sidst forhandler vi også Ecookings solcreme til ansigtet, der findes i SPF 30 og 50.

Hvilken solcreme er så bedst?
Det er jo det store spørgsmål. Det kommer helt an på, hvad du vil have ude af din solcreme.

Er du ikke vild med spray solcreme, så kan du finde solcremer med pumpe, som lotion og som roll-on. Så kommer det selvfølgelig også an på, hvilken SPF du vil have.

Vil du ikke have mere end SPF15, skal du ikke vælge solcreme som Nilens Jord og Ecooking – men har stadig mange muligheder ved de andre mærker.

Det helt store plus ved de solcremer, vi forhandler, er at de er AllergyCertified, så du ikke skal døje med diverse allergier, når du bruger dem.

Beskyttelse mod solens stråler, skal selvfølgelig gøres til en rar oplevelse.

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter