Anmeldelse af Tan Drops – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Anmeldelse af Tan Drops

IVY AÏAs tan drops giver en helt fantastisk flot sommerglød. I forhold til mange andre self tan produkter er denne rigtig nem at bruge. Du har nemmere ved at sørge for, at dit resultat bliver godt – vi kender vel efterhånden alle sammen, hvordan andre self tan produkter kan efterlade streger og pletter, hvis man ikke har helt styr på, hvordan man skal påføre dem. IVY AÏAs tan drops får derfor et kæmpe plus – ligesom mange andre tan drops – fordi det er nemt at påføre.

IVY AÏA tan drops har selvfølgelig også den fordel, at den er AllergyCertified, så du ikke skal bekymre dig om allergier, når du bruger produktet.

Ligesom alle andre self tanners, så giver et godt forarbejde altid det bedste resultat. Det er derfor en rigtig god ide at eksfoliere og barbere dig omkring 24 timer før, du bruger produktet. På denne måde vil alle dine døde hudceller være skrubbet væk og huden er mere modtagelig overfor cremer.

Når du skal påføre tan drops, skal du blande dem sammen med din ansigtscreme og/eller bodylotion – du må ikke bruge produktet uden at blande det med en creme.

Det anbefales, at man bruger 2-4 dråber i cremen, blander dem sammen med hænderne og påfører det på de valgte områder – husk altid at vaske hænderne godt bagefter.

Du kan dog med fordel bruge flere dråber i din creme, hvis du vil det. Måske kan du virkelig ikke få farve på dine ben, så måske vil du gerne bruge flere dråber, så du får de lækre solbrune ben, du altid har ønsket dig.

Det kommer helt an på, hvor meget glød du vil have på de forskellige områder på kroppen. Gløden vil gradvist blive opbygget og holder i 3-4 dage.

Hvor tit du vil bruge tan drops er helt op til dig. Du kan bruge dem hver dag, hver anden dag, én gang om ugen – lige præcis så ofte du har lyst til for at få den lækre sommerglød, du kunne tænke dig.

Bare husk på at farven gradvist bliver opbygget, så du ikke smører for meget på kroppen, fordi du ikke synes, der er sket noget.

Når du har fået et resultat, du er tilfreds med, så lad være med at eksfoliere eller skrubbe for meget på huden, medmindre du vil fjerne lidt af farven igen.

Det er dog vigtigt at holde din hud hydreret for at holde på den lækre glød så længe som muligt.

Bruger du tan drops i ansigtet og skal efterfølgende have makeup på, så lad cremen med tan dropsene tørre i omkring 5 min.

På denne måde sikrer du dig, at du ikke får gløden fjernet med det samme, du tager makeup på.

Samtidig er det vigtigt at nævne, at der ikke er solfaktor i tan drops. Skal du opholde dig meget i solen, så er det altså stadig vigtigt, at du bruger solcreme, så du undgår solskader.

Med IVY AÏA tan drops kan du se ud som om, du lige er kommet hjem fra ferie – uden risiko for solskader eller allergener.

Se alle allergivenlige Tan Drops her

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter