Anmeldelse af de bedste solcremer – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Anmeldelse af de bedste solcremer

Solcreme er en vigtig del af hverdagen, når solen skinner.

Selvom de fleste gerne vil have en flot solbrun farve i løbet af sommeren, så er det stadig vigtig at bruge solcreme, så man undgår solskoldning og andre solskader.

Hos NulAllergi.dk er alle vores allergivenlig solcremer AllergyCertified, så du er sikret ikke at få allergiske reaktioner fra skadelige kemikalier.

 

Derma er et af de mærker vi forhandler. Derma nævnes i ufattelig mange bedst-i-test om solcreme, og det er der helt sikkert en grund til! For det første findes Derma solcremer i flere forskellige SPF og påføringsvarianter. Det er derfor nemt at finde den solcreme, man har brug for.

Er man mest til spray solcreme, har Derma dette – det samme hvis man mere er til almindelig lotion.

Derma solcreme er også meget vandfast og koralvenlig, så du kan bruge solcremerne, selvom du skal ud at bade i havet. Solcremen virker derfor godt både på land og i vand. Udover den høje beskyttelse mod solens stråler, indeholder solcremerne glycerin, olier og E-vitamin, som efterlader din hud dejlig blød og smidig.

Derudover absorberes den hurtigt i huden, så du ikke har en fedtet følelse efter påføring. Noget af det bedste ved dette mærke er, at den findes til både voksne og børn i mange for forskellige varianter. Det er derfor nemt at finde varianter til alle.

Active by Charlotte nævnes også i bedst-i-test. Solcremen findes i to sprayvarianter i SPF 15 og 30. Solcremen trænger hurtigt ind i huden og efterlader den lækker blød.

Active by Charlotte er beregnet til en aktiv livsstil – selvom du selvfølgelig kan bruge dem, om du har en aktiv livsstil eller ej - derfor sveder du heller ikke solcremen af nemt, så den for eksempel kommer i øjnene, når du bruger den i ansigtet. Derudover er solcremen også reef safe, så den beskytter havets koraler og dyreliv.

OG! Hele dåsen kan genanvendes! Dåsen skal i metal, mens pumpen og låget i plastik.

Det er bestemt også et fantastisk plus! Er du vild med spraysolcreme, så er denne solcreme rigtig god til dig, så du ikke skal bekymre dig om hurtigt at svede solcremen af. Skal du dog have en SPF 50, skal du kigge på nogle af de andre mærker.

 

Udover disse to mærker, forhandler vi ved NulAllergi også andre gode solcremer, som er AllergyCertified. Selvom disse ikke rigtig er set i bedst-i-tests, så vil vi nu vove at påstå, at de også er gode! Solcremerne fra MDerma, Nilens Jord og Ecooking er ligesom de to andre vandafvisende, så de ikke forsvinder i vand. De absorberes alle hurtigt i huden og efterlader den ikke fedtet – men bare lækker blød.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter