Allergivenlig shampoo til børn – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Allergivenlig shampoo til børn

Hvad er Allergivenlig shampoo?

Allergivenlig shampoo til børn er en type af shampoo, der er særligt udviklet til at reducere risikoen for allergiske reaktioner. Allergivenlige shampooer indeholder normalt ikke de samme ingredienser som almindelige shampooer. Det betyder ikke altid at de er mere omkostningstunge.

Allergivenlig shampoo til børn er en særlig type af Allergivenlig shampoo, der er beregnet til at reducere risikoen for allergiske reaktioner hos børn.

Det er vigtigt at vælge den rigtige Allergivenlig shampoo til dit barn, da nogle Allergivenlige shampooer kan indeholde stoffer, der kan irritere din børns hud eller forårsage andre problemer. Du kan dog altid gå efter mærket Allergy Certified, som vi udelukkende forhandler her på Nulallergi.dk. Allergivenlig shampoo til børn er ikke det samme som almindelig Allergivenlig shampoo, og derfor er det vigtigt at vælge en Allergivenlig shampoo, der er beregnet til brug hos børn.

Hvordan ved man om shampoo er allergivenlig?

Det er ikke altid let at vide, om shampoo er Allergivenlig. Derfor er det en god idé at læse ingredienslisten på emballagen, før du køber shampoo. Man kan trygt vælger allergivenlige shampooer til børn, der er mærket til Allergy Certified mærket.  

Hvordan bruges Allergivenlig shampoo?

Allergivenlig shampoo bruges på samme måde som almindelig shampoo. Du skal bare sørge for at følge vejledningerne på emballagen.

Hvilke fordele er der ved Allergivenlig shampoo?

Allergivenlig shampoo til børn kan have mange fordele. Allergivenlig shampoo kan hjælpe med at reducere risikoen for allergiske reaktioner hos børn. Allergivenlig shampoo kan også være med til at beskytte din børns hud mod skadelige stoffer. Allergivenlige shampoos kan også indeholde ingredienser, der kan hjælpe med at beskytte og fugtgive din børns hud.

Hvilke ulemper er der ved Allergivenlig shampoo? 

  • Allergivenlig shampoo til børn kan have nogle ulemper.
  • Allergivenlig shampoo kan indeholde stoffer, der irriterer din børns hud eller forårsage andre problemer.
  • Allergivenlig shampoo til børn er ikke altid lige så effektiv som almindelig Allergivenlig shampoo.

Hvad skal man gøre, hvis man får Allergivenlig shampoo i øjnene?

Hvis du får Allergivenlig shampoo i øjnene, skal du skynde dig at vaske det ud med vand. Hvis irritationen fortsætter, skal du kontakte din læge eller apoteket.

Kan Allergivenlig shampoo forårsage bivirkninger?

Allergivenlig shampoo kan forårsage bivirkninger hos nogle mennesker. Chancerne er dog markant mindre end hvis man bruger en ikke-allergivenlig shampoo. Vi anbefaler altid, at man læser på ingredienslisten, hvis der skulle være ingredienser, der kan irritere.

Hvor længe kan Allergivenlig shampoo bruges?

Der er ingen fast regel for, hvor længe Allergivenlig shampoo kan bruges. Det er ofte bedre for dit barns hud at bruge en god, allergivenlig og Allergy Certified shampoo.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter