Adventsgaver uden allergier – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Levering 1-3 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur
OBS! Juli måned længere leveringstid pga ferie.

Kundeservice ->

Adventsgaver uden allergier

Så nærmer december sig med hastige skridt, og det betyder også, at det snart er ved at være 1. advent. Ved NulAllergi er kun det bedste godt nok – også når det kommer til adventsgaver. Alle vores produkter er AllergyCertified, så du kan sikre dig, at lige meget hvilke produkter, du køber, er de allergifrie.

Vi har et bredt udvalg af allergifrie produkter, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag – og noget i alle prisklasser! Det er altså også muligt at finde noget lækkert til under 50 kr. 

Med adventsgaver fra os er der dømt selvforkælelse i stor stil. Med mærker som IVY AÏA og Ecooking, kan du finde alverdens lækre produkter til din hud. Du kan finde masser af renseprodukter og cremer til både ansigt og krop – masser af lækre produkter, som ikke behøver at bryde pengepungen. IVY AÏA Eye-Patches og Face Sheet Mask er to super lækre produkter, som skriger selvforkælelse – og de koster under 50 kr! Har man lidt flere penge til adventsgaverne, er Ecookings Ansigtsscrub og Lip Scrub to super lækre produkter, som fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og lækker. IVY AÏAs Body Pakke giver stor selvforkælelse til din krop – her får du Body Butter, Body Wash, Body Oil og Body Scrub med i samme pakke. Skal du have et alt-i-et produkt er Ecookings Multi Olie det perfekte valg – olien kan bruges til at tilføje glans til håret, fjerne makeup og rensehuden, tilføje fugt til din hud, og kan endda bruges til barbering i stedet for barberskum. Multi Olien kan derfor bruges til mange forskellige ting, så du ikke behøver alverdens produkter på dit badeværelse. Der er altså rig mulighed for selvforkælelse til dit ansigt og din krop - uden at få allergiske reaktioner. 

Vores makeup er lige noget for den skønhedsbesatte person, som gerne vil have godt makeup, som er helt fri for allergier. Med mærker som Nilens Jord, Sandstone og GOSH får du kvalitetsprodukter, som er en god tilføjelse til makeupsamlingen. Allergivenligt makeup betyder bestemt ikke, at der er gået ned på kvaliteten. Sandstone har både flydende og pudder foundation, som sikrer dig en god base til dit makeuplook – brug mærkets faceprimer før foundation for at få dit look til at holde hele dagen. Nilens Jords Baked Shimmer Powder og deres Highlighter giver masser af shine til dit look, så ingen kan gå forbi dig uden at lægge mærke til dig – du kommer til at skinne som den diamant, du er. Giv dine øjenvipper noget kærlighed med en mascara fra GOSH – du kan vælge en almindelig sort, eller hvis du har lyst til et mere vildt og farverigt look, kan du vælge GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara i farven Crazy Blue. Det er altså muligt at få et fedt look, uden at gå på kompromis med allergier.

Lækkert hår er også et must, og med vores produkter er du fri for at være bange for diverse parfumerede produkter, som tit sætter gang i allergier. Med mærker som Zenz og By Falengreen er du sikker på at købe lækre kvalitetsprodukter, som er allergivenlige. For at få den bedste base for lækkert hår, er Zenz’s 1-2-3 system perfekt – med shampoo, balsam og hårkur fra Zenz er du sikret lækkert hår, som er klar til at blive stylet præcis som du vil have det. By Falengreen har lige produkterne til den, der gerne vil have lækkert, blødt hår med volumen: Hår Serum styrker håret og tilføjer fleksibilitet, mens Volume Sprayen tilføjer fugt og volumen til håret - den perfekte kombination til voluminøst hår med masser af shine. Skal du have stylet håret mere end det, har Zenz Styling Mousse, Voks, Volume Hair Powder, samt Hårspray til at holde dit hår i den valgte style. Der er altså gode muligheder for at få lækkert hår uden at være bange for allergiske reaktioner i hovedbunden, som gør den tør og kløende.

Nu sidder du nok og tænker ”Ja, men hvad med adventsgaver til mænd?”, og det skal du ikke snydes for. Både IVY AÏA og Derma har lavet serier til mænd - IVY AÏA Men og Derma Man. IVY AÏA Men tilbyder Face Lotion, Face Wash og Body Wash, så mændene i dit liv også kan nyde til selvforkælelse – selvom vi vil våge at påstå, at man som mand altså ikke kun kan bruge det der er lavet specielt til mænd – måske en mand i dit liv vil have lidt ekstra selvforkælelse med en Sheet Mask fra IVY AÏA? Er mændene i dit liv mere til at skønhed skal gå lidt hurtigt, har Derma Man lavet en 3in1 Shower Gel, som kombinerer shampoo, ansigtsrens og kropsshampoo – det hele går lidt hurtigere med et produkt som dette. Ellers tilbyder Derma Man også Aftershave Balm, Mud Wax til håret og Roll-on Deo, så der er lidt for enhver smag. Heller ikke her behøver du at finde den store pengepung frem, da du igen sagtens kan finde lækre produkter til mænd til omkring 50kr. Mænd kan derfor også få noget selvforkælelse uden at fremkalde allergier.

Julen kan være en dyr tid med både adventsgaver og julegaver, men det betyder ikke, at man ikke kan finde lækre produkter til billige penge. Ved NulAllergi har vi produkter i flere prisklasser, hvor der ikke er sparet på kvalitet – med den store bonus, at du ikke behøver at bekymre dig om allergier. Julen skal byde på masser af selvforkælelse uden allergier.

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter