5 nemme hudplejeråd du bør kende – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Levering 1-3 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur
OBS! Juli måned længere leveringstid pga ferie.

Kundeservice ->

5 nemme hudplejeråd du bør kende

1. Fugt er nøglen til en sund hud

Hudceller er som svampe, de absorberer fugt fra luften og har brug for det for at forblive fyldige og hydrerede. Derfor kan din hud føles stram og ubehagelig, når vejret er tørt.

2. Få din skønhedssøvn

Under søvnen reparerer din krop sig selv, og det gælder også din hud. Mangel på søvn kan føre til oppustethed, mørke rande under øjnene og en kedelig hud. Så sørg for, at du får nok søvn!

3. Glem ikke solcremen

Solskader er en af de vigtigste årsager til rynker og andre tegn på ældning. Så husk altid at påføre solcreme, inden du går ud i det fri, selv på overskyede dage.

4. Hold din hud ren

Snavs og forurening kan tilstoppe porerne og føre til udbrud. Så vask dit ansigt regelmæssigt, og glem ikke at fjerne makeup, inden du går i seng.

5. Forsøm ikke din hals og dine hænder

Huden på din hals og dine hænder er tyndere end på andre dele af din krop, så den er mere udsat for rynker og andre tegn på aldring. Sørg for at anvende solcreme og fugtighedscreme på disse områder hver dag.

 

Hvorfor er PH-værdi i huden vigtig at kende til?

Hudens pH-værdi er et mål for dens surhedsgrad eller alkalitet. Det normale pH-område for sund hud ligger mellem 4,5 og 5,5. Det betyder, at huden er let sur.

Huden er konstant udsat for miljøfaktorer, der kan påvirke dens pH-værdi, f.eks. sved, kosmetik og sæbe. Disse kan alle gøre huden mere basisk.

Når hudens pH-værdi bliver for alkalisk, kan den blive tør, irriteret og tilbøjelig til at få udbrud. Det er derfor vigtigt at bruge produkter, der er udviklet til din hudtype, og at undgå produkter, der kan fjerne hudens naturlige olier.

Du kan teste din huds pH-værdi med lakmuspapir eller en pH-måler. Hvis du har følsom hud, er det bedst at konsultere en hudlæge, før du bruger nye allergivenlige produkter.

 

Hvad er det optimale/ideelle pH-niveau for huden?

Det ideelle pH-niveau for huden er mellem 4.5 og 5.5. Dette er det normale pH-område for sund hud.

Huden er konstant udsat for miljøfaktorer, der kan påvirke dens pH-værdi, f.eks. sved, kosmetik og sæbe. Disse kan alle gøre huden mere basisk.

Når hudens pH-værdi bliver for alkalisk, kan den blive tør, irriteret og tilbøjelig til at få udbrud. Det er derfor vigtigt at bruge produkter, der er udviklet til din hudtype, og at undgå produkter, der kan fratage huden dens naturlige olier.

Du kan teste din huds pH-værdi med lakmuspapir eller en pH-måler. Hvis du har følsom hud, er det bedst at konsultere en hudlæge, før du bruger nye produkter. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter