Miild Makeup - allergivenlig makeup til alle – Nulallergi.dk
Skip til indhold

Personlig betjening

Lev. 1-2 dage | Fri fragt v/399 kr. (el. 39 kr.) | Online PrisMatch | 365 dages retur

Kundeservice ->

Miild Makeup - allergivenlig makeup til alle

Makeup fra Miild har længe været en del af mange menneskers skønhedsrutine. Men desværre kan makeup ofte være fyldt med ingredienser, der kan være skadelige for vores hud og helbred. Derfor er det vigtigt at finde makeup, der er allergivenlig og kan bruges af alle, uanset hudtype og sensitivitet. Miild Makeup er en dansk makeup brand, der har fokuseret netop på dette, og har skabt en serie af produkter, der er fri for skadelige kemikalier og er allergivenlige.

Miild Makeup blev grundlagt i 2016 af Maria og Louise, to danske kvinder, der ønskede at skabe et makeup brand, der kunne bruges af alle, uanset hudtype og sensitivitet. De ønskede at skabe et brand, der var miljøvenligt, bæredygtigt og samtidig kunne give et smukt resultat. Derfor er alle Miild Makeup produkter fri for parabener, parfume og andre kemikalier, der kan være skadelige for vores hud. Produkterne er også veganske og cruelty-free, hvilket betyder, at de ikke er testet på dyr.

Miild Makeup har et bredt udvalg af produkter, der spænder fra foundation, concealer og pudder til Miild øjenskygge, Miild mascara og Miild læbestift. Alle produkter er designet til at give et naturligt og smukt resultat, samtidig med at de beskytter og plejer huden. Miild Makeup bruger kun de bedste og mest naturlige ingredienser, der er skånsomme for huden og samtidig giver et godt resultat. Produkterne er også nemme at påføre og kan bruges af alle, uanset erfaring med makeup.

En af de mest populære produkter fra Miild Makeup er deres Mineral Foundation. Denne foundation er lavet med naturlige mineraler, der giver en jævn og naturlig dækning, samtidig med at den beskytter og plejer huden. Mineral Foundation er også vandafvisende og holder hele dagen, hvilket gør den ideel til både hverdagsbrug og særlige lejligheder.

Miild Makeup er også kendt for deres økologiske og veganske mascara, der giver volumen og længde til vipperne. Mascaraen er fri for parfume og andre kemikalier, der kan irritere øjnene, og er derfor ideel til personer med følsomme øjne.

Alt i alt er Miild Makeup et fantastisk brand for personer, der ønsker at bruge allergivenlig makeup, der er skånsom for huden og samtidig giver et smukt resultat. Deres produkter er nemme at påføre og kan bruges af alle, uanset hudtype og sensitivitet. Hvis du er på udkig efter et makeup brand, der er miljøvenligt, bæredygtigt og samtidig kan give dig en smuk og naturlig look, så er Miild Makeup bestemt værd at prøve.

Find dine Miild produkter her på Nulallergi.dk - alle produkter du finder her er allergivenlige og AllergyCertified. 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Levering 1-2 dage

.. men kan vi gøre det hurtigere - gør vi det!

Fri fragt over 399 kr

og ellers er fragt prisen fra 39 kr.

365 dages fortrydelsesret

på dine allergivenlige produkter