Om Nulallergi

Vores formål med denne webshop er udelukkende at sælge produkter, som er certificeret af AllergyCertified. AllergyCertified er en international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark i 2015.

Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved, at hver eneste ingrediens i produktet er nøje gennemgået, og at der samtidig af eksperter på området er foretaget en risikovurdering. AllergyCertified arbejder for at certificere produkter over hele verden. Når du ser AllergyCertified-logoet på et produkt, kan du være sikker på, at der er mindst mulig risiko for allergi. Læs mere her: https://allergycertified.com/da/

Vi er et engageret team med stor interesse og viden inden for området, og vi brænder for at kunne levere allergivenlige produkter til forbrugere både i og udenfor Danmark.

 

Teamet:

Kaspar René Nielsen, speciallæge og ph.d. inden for immunologiske sygdomme.

”Jeg arbejder som overlæge på klinisk immunologisk afdeling på Aalborg Universitetshospital. Jeg har i en årrække haft stor interesse og fokus på allergiske lidelser. At sætte fokus på årsagerne til allergi og aktivt at kunne være medvirkende til at reducere antallet af personer, som lider af allerg,i er min motivation for dette projekt.”

 

Jacob Kramer Rydborg, IT-ekspert med bred viden inden for projektledelse, webshops og digital markedsføring.

”Jeg er gift med Mette og har 2 drenge. Da vi var bosat i Dubai oplevede vi, at begge drenge fik allergiske reaktioner fra ”almindelige” produkter fra supermarkedet. Mit mål med dette projekt er at hjælpe andre med at undgå sådanne oplevelser bl.a. ved at give dem et centralt sted, hvor alle varer er allergivenlige.”

 

Mette Kramer Rydborg, folkeskolelærer med matematik og idræt som hovedfag.

”Jeg har altid haft stor interesse og fokus på sundhed, og der er vigtigt for mig at de produkter, vi benytter i hverdagen, ikke medfører gener. Jeg har været bosat i Dubai sammen med min mand, Jacob, og vores to drenge, og dernede oplevede vi desværre flere gange allergiske reaktioner efter brug af ikke certificerede produkter. Jeg håber, at vi med denne forretning kan være med til at mindske risikoen for allergiske reaktioner."

 

Tina Rydborg Sørensen, folkeskolelærer med tysk og dansk som hovedfag.

”Jeg har igennem mit arbejde mødt mange unge mennesker, som har været hårdt plaget af allergi, desuden er jeg mor til 2 piger, som har haft voldsomme gener pga. atopisk dermatitis. Jeg har en stor interesse inden for området og ønsker at udbrede viden om fordelene ved at benytte sig af certificerede produkter.”