Ohita ja siirry sisältöön

Juuri nyt: 25% HEVI SUGARING

3-5 päivän toimitus | Ilmainen toimitus yli 80 eurolla | 30 päivän palautusoikeus

KUNDESERVICE

Propanidioli

Mikä on propanediol?

Propanidioli on yhteinen ainesosa kosmeettisissa valmisteissa ja henkilökohtaisissa hoitotuotteissa. Se voi olla voidetta, seerumia, siivoustuotteita ja muita ihonhoitoja. Propanediolit kemiallinen, joka on samanlainen kuin propyleeniglykoli, mutta sen pitäisi olla turvallinen vaihtoehto tutkimuksen jälkeen.

Propanidioli on hyväksytty käytettäväksi kosmetiikassa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa.
Tarkoittaako se, että se on ehdottomasti käyttää kosmetiikkaansa tai aiheuttaa ihon? Kerromme hieman enemmän tuotteeseen, ja yritämme tarkistaa joitakin etuja ja haittoja täällä.

Missä propanediol on?

Propanidioli on kemiallinen aine. Se on peräisin joko maissi tai öljy. Se vie usein väriltään selkeä tai erittäin kevyesti kellertävä. Propanidioli on melkein hajuton. Löydät Propanidioli ainesosaluettelosta lähes kaikissa kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden luokissa.

Mikä on propanediol?

Mikä on Propanidioli, jota käytetään kosmetiikassa?

Kosmetiikan valmistajat käyttävät Propanidioli, koska se on tehokas ja edullisesti kosteuttava elementti tuotteissa. Propanidioli auttaa ihoa absorboimaan muita ainesosia tietyssä tuotteessa.
Propanidioli löytyy usein kosteusvoidetta, seerumeista ja kasvojen naamioista. Mutta voit myös löytää tuotteen hiusten väri, eyeliner, säätiö jne.
Propanidioli voidaan usein myös löytää muilla nimillä, se voi olla:

1,3-propaanidioli
Trimetyleeniglykoli.
metyyli propaneediol
propaani-1,3-dioli
1,3-dihydroksipropaani
2-deoksiglyseroli

3-5 päivän toimitus

Ilmainen toimitus yli 80 eurolla

30 päivän palautusoikeus