Ohita ja siirry sisältöön

Ilmainen toimitus yli 80 eurolla

Asiakaspalvelu

Coco Glucoside

Lue ja oppiaCoco Glucoside. Miten se valmistetaan ja miksi käytetäänCoco Glucoside Monissa kauneutta ja ihonhoitoaTuotteet.

Coco Glucoside luonnollisesti syntyy ja peräisin kookospähkinöistä.

Mikä onCoco Glucoside? 

Coco Glucoside on luonnollinen pinta-aktiivinen aine uutettu kookospähkinöistä. Pinta-aktiivisia aineita käytetään nesteiden pintajännityksen vähentämiseksi.

Coco Glucoside tehdään luonnollisilla lähteillä. Se muodostuu sekoittamalla alkoholia (kasvipohjaisia) sokeria tai glukoosia, joka on johdettu kasveista, kuten maissista tai perunasta.

Coco Glucoside Löytyy kaikesta shampoosta, käsisaippua, meikkiä, pesuaineita ja paljon muuta. Se on yksi yleisemmin käytettyjä tuotteita hypoallergeenisissä tuotteissa.

On Coco Glucoside turvallinen?

Coco Glucoside pidetään laajalti varovasti ja ympäristöystävällisempi kuin yhteiset pinta-aktiiviset aineet, kuten sulfaatit (esim. SLS ja SLS)
Allergiassa sertifioituna on arvioitu, että se on turvallista käyttää hypoallergeenisissä tuotteissa.

 

3-5 päivän toimitus

Ilmainen toimitus yli 80 eurolla

30 päivän palautusoikeus