Dermalog - Flydende sæbe 500 ml.

Dermalog - Flydende sæbe 500 ml.

Dermalog - Intimsæbe 500 ml.

Dermalog Intimsæbe indeholder beskyttende mælkesyre, og har en lav pH-værdi på 4. Intimsæben er unisex, og kan anvendes af såvel kvinder som mænd. 

Har du også fokus på intimhygiejne, så er intimsæben fra Dermalog et rigtig godt valg. Med sin milde og skånsomme formulering kan du trygt benytte intimsæben dagligt uden at være nervøs for at irritere den sarte hud i intimområdet. Den lave pH-værdi sikrer samtidig, at intimområdet ikke udtørre. 

Dermalog har udviklet en intimsæbe, der både kan bruges af ham og hende. Dermed behøver du kun at have en enkelt intimsæbe stående på hylden i bruseren.

Intimsæben er uden parfume og mikroplast og er mærket med svanen og AllergyCertified. Mærkerne er din sikkerhed for, at vi passer på dig og miljøet.

  • Lav pH-værdi på 4
  • Indeholder mælkesyre
  • Kan bruges af både ham og hende
59,00 kr
Tilgængelighed: På lager
SKU
Dermalog - Intimsæbe 500 ml.

Indhold

Aqua Lauryl Glucoside Glycerin Sodium Laureth Sulfate PEG-7 Glyceryl Cocoate Sodium Chloride Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Propylene Glycol PEG-55 Propylene Glycol Oleate Sodium Gluconate Lactic Acid Sodium Benzoate

  • pH-værdi - ca. 4
  • Holdbarhed - Flaskerne er mærket med udløbsdato, er mindst holdbar i 30 måneder og kan altid bruges uden skade af forbrugeren i 12 måneder efter åbning.
  • Emballage - Polyethylen og Polypropylen. Bliver ved forbrænding til vand og kultveilte
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dermalog - Intimsæbe 500 ml.